Pets to Canada
-
Ні) тварина в багажі це avih, animal in hold , ніяк по іншому це називатись не може))
-
Вітаю! Маємо летіти з Європи (будь-яка з країн по foilless visa) в Вінніпег, мало того, що ціни захмарні, так ще й немає можливості летіти однією авіакомпанією. Є поєднання LOT та WestJet, але тварину можна додати на рейс тільки телефонним дзвінком. А на гарячу лінію додзвонитись нереально!
Потребую досвіду тих, хто летів цим маршрутом: як ви додавали собаку до бронювання, скільки це коштувало і чи не було проблем?
Ми застрягли в Європі з таксою, 11 кг разом з переноскою.
-
Добого вечора. Підкажіть будь- ласка, може хто летів з хвилястою папугою? Як і в чому транспортувати? Що потрібно? Дякую
-
Trixie має skudo I gulliver. Про другу не знала дякую. Я приїду тільки за кілька днів в Варшаву. І переживаю що не зможу знайти потрібну переноску в магазині. Куди там бігти? Якщо хтось знає магазин де їх багато буду вдячна. Може ще комусь згодиться. Замовляти онлайн не хочу ризикувати. Скільки днів у них там доставка. Якщо затримають або пришлють якусь тріснуту як мені щойно у Львові. Якби було багато часу то не проблема звісно а кілька днів то хочеться мати вже якісь адреси