Доброго дня! З величезним запізненням, але все ж хочу написати подяку.
Вже 2 місяці, як ми в Калгарі. Летіли з України я, троє дітей 11, 13 років та немовля (на той час 7 місяців), а ще звісно наш пес породи Спаніель 14+ кг.
Так от про нього... Звісно плануючи переліт ми вирішили взяти з собою відразу нашого Біма, щоб потім не шукати шляхи як його перевезти до нас. Тому, пошук квитків був саме направлений на те, щоб підлаштуватись під собаку. Ми могли вилетіти ще в грудні, але на той час жодна компанія не брала тварин з середини грудня по 4 січня. Почали шукати квитки через агенції на січень... Та все що мені пропонували не підходило. Всі транзитні рейси для нас були не можливі, тому як компанії між собою "не дружили" для перевезення транзитом тварин. І для мене на той час було дуже багато стресу і переживань, адже ніколи до цього не мала досвіду подорожування з твариною і взагалі жодного разу не доводилося летіти літаком. Крім того нічого не знала про переноски для тварин, вимоги до них..і т.д.
Та щастя, що натрапила на цю групу... Тут знайшла всю потрібну інформацію, задавала питання і мені і адміни і учасники писали рекомендації.
Але головне, що саме підібрати квитки, а ще їх замовити й купити допомогла мені Yulia Vibrazebra (@ZebraPet), і ті кошти за послугу ніщо порівняно з допомогою, яку вона зробила. Два вечори Юля провела зі мною на телефоні, щоб покроково провести мене по всіх етапах покупки квитків. Дзвонила і домовлялася про місце для собаки з авіаперевізником, так як я англійської не знаю і не змогла б це зробити сама. Квитки були не транзитом. З Варшави Лотом до Парижа, там пересадка, де ми забирали багаж, собаку і самі пересідати знову на літак до Калгарі компанією Westjet. Все пройшло не просто добре, а дуже добре. Я дуже боялася пересадки, щоб встигнути забрати та знову здати багаж (3 валізи, візок дитячий, та ще в мене і двох дітей по рюкзаку), а також забрати і знову здати собаку в багажне відділення. Але Юля проконсультувала по більшості питаннях, додала впевненості що ми все спіємо. Для пересадки в нас було 4,5 години, ми встигли за 3,5 год.
Тож, Юля, дякую Вам ще раз за таку велику допомогу і підтримку. Дякую, що були від початку і до кінця з нами. Дякую що підтримали, коли в мене було так багато хвилювань. Дякую Богу, що направив мене в цю групу, де професійно надають потрібну інформацію. Всіх благ особисто Вам Юля та всім адмінам цієї групи. Ви супер класні👍😘