Pets to Canada
-
А цього можна якось уникнути? Мені тепер страшно 😀
-
Я літала багато разів в житті, але не могла собі уявити що таке можливо
-
Зрозуміла, дуже дякую
-
Если у вас выход из транзитной зоны, то надо будет делать новый чекин, просто учитывайте эту особенность
-
Но лучше соблюдать баланс расстроенности и спокойствия, переходить на скандан не всегда полезно
-
Главное помнить что у вас есть права, а авиакомпания может себе позволить предложить вам комфорт и компенсацию, когда усложняет вам жизнь
-
Я в вашей команде)) поэтому меня стоит выпускать в плследнюю очередь, а пока остальные пытаются я делаю глубокий нервный вдох
-
Та да, але в такій ситуації це дуже важко зробити 😁
-
Я думала таке може статись лише з останніми людьми в черзі Це виходить, вони рандомно обирають хто не полетить 🙂
-
Ааа, це буде завчасно видно? Я думала вже на реєстрації
-
Людині може бути терміново потрібно кудись летіти І може не бути можливості чекати, бо ця компанія виявилась конченою Навіть якщо ці придурки запропонують готель і компенсацію Дуже шкода, що таке взагалі існує :(
-
Ну це ясно, але дивно, що великі компанії таким займаються Це прям відверте шахрайство Мене дивує, що це дозволено взагалі
-
Ну я вірю в закон бумерангу) Але слава богу, що ви долетіли і все закінчилось добре Але це просто катастрофа якась