Pets to Canada
-
Тоже много искала/штудировала, много инфы из Польши/загранице при жизни уже там, но мы все это время оставались дома, поэтому интересовал вопрос о выезде животного из Украины. Обработка от Паразитов: глистов прогнали дома за 2 дня до отъезда в укр паспорт вклеили наклейку, тоже самое сделали с блохами. Народ, кто думает брать или не брать с собой животинку, как перенесёт что да почем, все узнавайте/проверяйте и берите!!!!, переносят как привило все, конечно стресс! НО это такое счастье потом, что есть кого потискать ))), особенно если девочки могут с собой забрать только детей и животных.
-
Добрый день Возможно кто-то летел Air Transat из Ирландии (Дублин ) в Канаду с котом Можно ли перевозить животное в кабине самолёта или только как багаж ? На сайте написано что вроде из Дублина можно но не понятно именно на счёт кошек Связаться с ними не реально
Буду очень благодарна за ответ 🙏🏻 -
Якщо різні компанії, то скоріш за все ви повинні будете отримати свій багаж у Франкфурті і знову здати його вже на рейсі аір канада разом і з собакою. Це все може зайняти багато часу і тварина весь час буде у клітці (діставати з клітки не можна). Якщо рейс стиковочний, то він зазвичай виконається однією і тією ж компанію і тоді вам не треба отримувати і знову здавати багаж. В такому разі пересадка має бути не більше 3 годин, знову таки через тварину.
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка,можливо тут є хто відправляв свого песика Карго,?
-
Ми летіли аір трансат але з Барселони з 2 котами в кабіні. На рахунок Дубліна не знаю, але коли їх набирається спробуйте через 6 додзвонитися ми так дзвонили декілька разів і швидко додзвонювались
-
Ми відправляли
-
Какая стоимость билетов для животных?
-
А з якої країни і скільки це вам коштувало? Я знаходжусь в Чехії і тут все дуже складно з Карго.((
-
Напишіть в особисті
-
Летіли з Барселони. 2250 євро був рахунок перший, але собаку не випустили в перший день, ветеринару не сподобався укр паспорт собаки, далі через 3 дні знов не вилетіла (поламалось опалення в багажнику відділені) і тільки через тиждень вона прилетіла. За цей тиждень щє заплатили 500 євро.
-
Авіакомпанії різні, але рейс стиковочний. Ось і в цьому справа
-
Дякую.
-
Не факт, мы так само розглядали такий типу стиковочний рейс, але коли додзвонитися, то виявилось, що так тварин не можна. Треба додзвонитися в обидві авіакомпанії і дізнатися
-
Ось і я намагаюсь дозвонитись в 2 авіакомпанію но безрезультатно(
-
Привіт Скажіть хто летів з вакцинами , але не робив плр тест?
-
Ми так летіли