Канада Оттава Чат
-
Жду четвёртую неделю, сегодня ездил в место где сдавал биометрию узнавать за паспорт, сказали паспорт отправили в Лондон, нужно ждать ещё минимум 3 недели
-
Але пише що паспорт вже в Варшаві од понеділка
-
Чекаю з 13.07 Зараз в статусі загублені паспорти…шукають
-
То може їхати самому до Варшави і не чікати!?
-
Ви кур‘єра оплачували? Я незнаю шо вам сказати Там повний бардак Спочатку напишіть на мейл Взнайте де паспорти ваші Мені спочатку казали шо кур‘єр може доставляти до 2 тижнів
-
Бо сьогодні дзвонив так і сказали що десь два тижні,
-
Але так як невідомо де може тей курьер оставить ти документы, так оплачували курьера
-
Ну почекайте ше до наступного тижня Якшо паспорти в кур‘єра вт приідите то вони не зможуть вам віддати Ьреба чекати або кур‘єра або лист шо документи повернуті в візовий
-
Привіт 🙂 ми з чоловіком отримали лист запрошення на вклейку візи, робили групову,допустилися помилки,і не зробили синові окремо анкету. Як зараз долучити анкету в наш кабінет?
-
Привіт. Вислали паспорти почтексом (кур'єр почти польської) тиждень тому. По трек номеру що дала сама почта прийшло на наступний день і VFS його взяли. Натомість від них досі немає ні мейлу, що отримали документи, нічого. Скільки ви чекали на мейл що паспорт отримали?
-
Всем привет, я могу заехать с братом в Канаду без родителей, ему 17 лет и у нас разные фамилии? Если нет, то какие документы нужны?