Канадський Марк Chat
-
Термобілизна дуже допомагає не відчувати холод 😉
-
Ну я дуже дискомфорту не відчуваю...зима як зима,дивує,що тільки листопад..у нас така погода вже десь у січні. Але й морозів сильних ще не було,завтра тільки -25 обіцяють...вчора -14 і хуртовина...ну в магазин сходила не замерзла😅як по мені,то краще ніж грязюка та слякоть...
-
То все так, якщо не працювати на вулиці, хоча б частково. Але зима довга, і весь час у приміщенні бути, то не найкраща справа.
-
-20 без вітру цілком хороша температура. Вітер все змінює.
-
Доброго вечора! Заповнюю заявку на CUAET дитині 10 років Підскажіть будь ласка, як правильно заповнити. Так само як і дорослому? тільки на питання про роботу, чи хоче працювати відповісти ні, і обрати представника, що за дитину заповнює родич? Буду вдячна за допомогу!
-
Все так
-
доброго дня, скажіть будь-ласка, де краще перекладати документи на англійську та завіряти їх нотаріально? зараз знаходжусь у Польщі, та не знаю як краще вчинити- чи приймуть в Канаді документи, які будуть завірені польськими нотаріусами! дякую
-
Натаріус вам не потрібен. І український нідочого Переклад з печаткою бюро
-
Доброго вечора . Можливо ви можете підсказати які ще потрібно мати документи щоб змінити права у Саскачевані?
-
Ваші укр права, або їх копію, наскільки я знаю. Пошукайте у вайбер групу Saskatoon community, там багато є новоприбулих і старобрибулих також.
-
Дуже дякую )
-
А бюро яке? Добрий вечір
-
Бюро перекладів
-
Як на мене погода норм. Клімат сухий, тому мороз відчувається лайтовіше, ніж в Україні. Поки що було до -18. Ходжу в демісезонній куртці. Правда в теплому взутті, шапці й рукавицях))
-
До того ж в Альберті багато сонця. За статистикою 300 днів сонця на рік. Тому навіть коли мороз, але сухо і сонячно, то все позитивно 😊
-
Чи варто перекладати якісь документи будучи в Європі перед виїздом до Канади?За кожну інформацію Дякую😀! Йде мова (Свідоцтво про народження,атестати про середню освіту,права і тд)
-
Доброго вечора)друзі хто відправляв паспорт у Варшаву? як довго чекали вклейку?
-
Вітаю 🤚Є тут молоді мами чи вагітні? Цікавить чи потрібні будуть у Канаді документи з історією вагітності з іншої країни? Дякую