Канадський Марк Chat
-
ось тут я робив пост про те як підтвердити освіту через WES і скільки це коштує. Але, для того щоб працювати це підтвердження не потрібно. Воно для імміграції. Ви можете знайти роботу без жодного диплому. Я знаю як роботодавець черзе гугл транслейт на телефоні перекладав диплом :) і брав на роботу.
www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3279678218912588/
-
та не ма за що. Успіхів.
-
Дякую!
-
Ось тут ще інфа як отримати номінацію по Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway для Українців по CUAET це безкоштовно і розгляд без черги. (від подачі до номінації 2 тижні в мене зайняло).
Це якщо є бажання і плани отримати PR.
-
це якщо ви в Альберту їхати збираєтесь.
-
Це залежить від програми на яку подаватись будете. IELTS я не в курсі. Вважаю його дорогим і складним. Тому здавав CELPIP. На ту програму що я писав вище треба 7,7,7,7 мінімум. (з 12). Є інша програма на які зараз Українці подають там треба 5,5,5,5 мінімум.
-
Навчання як такого немає Готуватись і самі можете , а далі іспити здавати і т.д
-
Поїдете сама за кермом , через рік
-
Я дивилась відео на ютюбі,українець відкрив автошколу ,не запомнила в якомі місті,але в Канаді і сказав,що як сам навчаєся,то після першого тесту,який дає 7 рівень треба чекати рік,щоб здати на 5-ий,а після автошколи можно скоріше,боюсь помились,але щось близко пів року...от про ціни не казав...
-
Курс автошколи з 0 десь 1300$ коштує
-
Але це на в самому Едмонтоні, а за містом невелике містечко
-
Можливо вони і є. Я більше про те , що це не обов’язкова вимога і можна самому підготуватись
-
Вони вже мало де є, а я якщо десь є, то сховані сидять що без інсайдерської інформації не знайдеш
-
Немало...