Канадський Марк Chat
-
Доброго дня шановне панство. Підкажіть як бути. Більшість рейсів до Канади через Лондон пролягають транзитом. Я чув розповіді раніше що українців навіть не садили на літак без британської візи . А як зараз в цьому плані? Чи можна без наявності візи в Лондоні транзитом зробити пересадку?
-
Та вказано до 30.06 для тих хто прилетів до 31.03 виключно. Для того щоб люди могли податися, для того треба рахунок відкривати. Ось і діють три місяці на вирішення всіх бюрократичних процедур
-
Доброго дня! Відправили паспорт до візового центру для вклейки візи, підкажіть будь-ласка хто знає, скільки потрібно чекати паспорт назад?)
-
Від 1 до шести тижнів
-
Ні неможна через Лондон. Без візи не пустять на літак.
-
Дивлячись де подали. У мене все зайняло 4 дні
-
Мы чекали 3 тижні
-
Добре. Дякую
-
Правила групи: 1.) Розмовляємо тільки Українською мовою! 2.) Поважаємо один одного! 3.) Всі погані слова заборонені! 4.) Обговорення на політичні теми заборонено!
-
Добрый день. Муж работает ювелиром и имеет стаж 18лет , в какую провинцию лудше лететь? Знание языка ноль,(
-
На квитки хватає лише до Торонто. От і хотіли отримати 💸 кошти і взяти квитки до Едмонтона.
-
Коли робили і скільки все зайняло?
-
Є різниця звідки подавати онлайн заявку з впливом на час розгляду? Я маю на увазі якщо я збираюсь у Варшаві то краще написати звідти вказавши локацію Варшава по знаходженню?
-
Краще поміркуйте, а варто взагалі їхати, бо житло в Едмонтоні зараз не дуже дешеве. Готель можна не розраховувати. А в житло ще і меблі якісь потрібні. Щось люди дадуть, а більшість купувати
-
Все дуже швидко
-
А ви де подавали? Хто подавав у Варшаві останнім часом? Як там ситуація?
-
Якщо летите на деякий час то в Торонто,а імміграція то вибір за вами
-
Не маю досвіду з Skyscanner але про ківі факт
-
Дякую. Хочемо іммігрувати.
-
20.01 відправила на стару адресу, з 25.01 по 30.01 приходили листи, 31.01 відправили назад з Варшави у Вроцлав, 02.01 кур'єр приніс додому ( з 23.01 працюють на новій адресі)
16 Jan 2023, 06:08
30629/64839
13 Jan 2025, 17:32