Канадський Марк Chat
-
Ні. Згідно з правилами в Альберті. Посвідчення водія з іншої провінції , підлягає обміну , тільки якщо їм більше ніж два роки Здавати іспити
-
Всім привіт, я зараз знаходжусь у Вінніпезі, маю українські права терміном на 30 років, планую переїзжати до Альберти. Знаю що у манітобі права обмінюють без здачі будь-яких екзаменів, тож питання: Чи вплинуть якимось чином манатобські права на отримання водійського посвідчення у Альберті на відміну від звичайних українських прав у альберті?
-
Стрибки по провінціях це не дуже добре буде коли будете подаватися на PR. Ви маєте довести сильний зв'язок з провінцією в якій подаєтесь на PR.
-
Можливо хто-небудь зіштовхнувся з подібним: планую змінити роботу, так як на роботі вбачаю постійно упереджене відношення з боку мого керівництва по відношенню до мене. Але в резюме вимушений вказати моє теперішнє місце роботи оскільки працюю тут доволі значний час. При розгляді резюме мій потенційний роботодавець може зв'язатися з попереднім керівництвом і ті в свою чергу можуть погано мене за рекомендувати... Можливо хто-небудь може щось порадити... Як діяти в цій ситуації?
-
Може зв‘язатися, а може і не зв‘язатися. Загалом, нормальний роботодавець навіть якщо і почує поганий відгук про вас, але при цьому ви його повністю влаштовуєте, захоче почути і вашу думку з цього приводу. Життя не ідеальне і не всі завершують робочі відносини гарно, людина просто так з гарної роботи не йде. Адекватні люди завжди це враховують. А якщо вас відсіють, не запитавши вашої позиції, то може це і на краще, бо це червоний прапорець. Як запитають про це, відгукніться про колишнього роботодавця нейтрально, розкажіть про те, який досвід ви отримали, що він для вас дуже корисний і чесно скажіть, що ваші відносини не склалися. А якщо не запитають, то взагалі не піднімайте цю тему.
-
Думаю, що якщо у них будуть питання, то з вами зв‘яжуться) Не хвилюйтеся, просто підготуйте адекватну відповідь, прокрутіть в голові можливі варіанти питань та відповідей. Головне, щоб у ваших словах не було агресії чи неповажливого ставлення до колишнього роботодавця.
-
Ну а самому сказати свому роботодавцю, щоб був " по проще" ? Чи Ви раб? Тут є таке поняття як насильство на роботі, це типу расові жарти, ставлення до Вас і тд... Просто прийти сказати чувак, або ти " збавляєш " або я вимушений звернутися в відповні органи... Якщо ще + ' свідки цієї ситуації то роботодавцю взагалі не тойво... Тут з цим violence domestic та violence on work place, дуже " строго" І дуже дивно що у Вас таке на роботі, бо вони тут такі толерантні, так в " одне місце тобі заглядають" бо не дай Боже ти накатаеєш на них скаргу та щей зі свідками то будуть не переливки.. Якщо він дійсно ассхол, то послати його, а в резюме вказати , причина звільнення " неупереджене ставлення з боку керівництва до Вас і ппц"
-
Якщо дійсно як Ви пишете , то вже шукайте роботу, якщо буде співбесіда, як Вам радили, казати чому міняєте місце роботи, кажете що Ви не конфлікна людина і як радили вище ніякої агресії... Ну а тому есхолу підійти та сказати, на вухо якщо в нього якісь "нальні проблеми, то вони Вас не стосуються, Ну я би так сказав)) Це так жарт, був я про останнє) Мені просто аж самому смішно від такого 😂