Канадський Марк Chat
-
Скоріш якорем
-
Серед серйозного контенту не можу зараз швидко згадати, треба список глянути, але трохи є. Хлопці та дівчата працюють.
-
Бебі-бос 4 сезони
-
субтитри такі собі. Часом читаю і питаю себе, чи то живі люди перекладали
-
Є чудовий мультсеріал "Мчи, пес, мчи", перекладені обидва сезони і просто клас
-
Дуже багато контенту на Ютубі
-
Очевидно, що українською не буде ніколи
-
Три кота, москальський мультик, зараз я можу подивитись з Польщі лише польською, німецькою та англійською.
-
Ми відвідуємо з дітьми кінотеатри,але це незначна частина часу
-
Те, що було перекладено російською до війни, залишилось, після 24 лютого, або наша, або якщо нема, то і російської також нема, принципово.
-
Так нетфлікс навіть не удосуживс видавати пошук контенту з українською озвучкою. Це сервіс який гребе гроші, а нічого не перекладає толком. Я заходжу в розділ новинок і там усе є або російською або англійською. Я змушений дивитись усе англійською. Навіть якісь польські фільми. Це трешак.
-
Sex education
-
Підбірка Еррі. Є переклади навіть Угорською. Але не українською. І вони кидають мені це в рекомендації в розділі "зараз дивляться"
-
Чи може хто перевірити з чи в Канаді не обмежений доступ до uaserials.pro
-
Собака летіла з комфортом і потім ночувала в аеропорту краще за людей).
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, хтось прив'язував свій канадський номер під Приват24? Мені не приходять повідомлення на fido. Я вже порилася в групах і такі ситуації є і у інших людей. Я їм пишу, вони також не можуть вирішити цю ситуацію. Після кількох спроб отримати код для входу в акаунт Приват блокує акаунт і все, ніяких операцій зробити неможливо. Дзвоню в Україну в Приват - кажуть, що проблема з оператором. Тут Фідо все перевіряє і каже, що у них все ок, ніяких блокувань смс немає. Допоможіть😊