Канадський Марк Chat
-
Привіт! ми першого числа приїжджаємо до Едмонтону, квартиру вже знайшли, але без меблів. Хтось може порадити з місцевих де купити недорого матрас? Бо спати на підлозі таке собі задоволення. Порадьте, будь ласка, кілька магазинів і де дешевше можна замовити доставку? Дякую!
-
на добраніч усім! скажіть, будь ласка, чи є хтось, хто збирається вступати в університет Альберта в Едмонтоні? може я знайомі хто вчиться там або планує вступати? дякую!
-
Доброго дня. Чи хтось має досвід повернення квитків в авіакомпанії Condor? Дякую за відповідь
-
Добрий день Марк, маю питання, я маю профессию cnc machinist, металообробка. Я дивився зарплатню на цю позицію в Едмонтоні 25-35 долларів на годину, чи вистачить такої зарплатні на оренду житла , та життя , родини з 2 дорослих та малюка 1 рік. За умови що жінка зараз в декреті?Чи не буде цього замало??? Та чи візьмут на цю позицію якщо англійська початкова але маю єкспириенс? Дякую за відповідь, з повагою ваш підписник.
-
Доброго дня Маю питання на тему заявки CUAET. Чи потрібно вписувати школу в освіту,1-11 класи, чи тільки наступний етап, коледж, університет? Дякую
-
Робила аналогічно і більше жодні документи не перекладала, візи прийшли швидко мені, дитині і моїм батькам