Канадський Марк Chat
-
Ні я думаю просто що ті хто залишилися а набагато гірші ситуації зараз
-
Тому що роботи нема виїхати сім'я не може а жінка с дітьми не витягне ніяк одна і так у багатьох
-
А ще велика кількість без майна та житла
-
Тобто не давати допомогу тим кому вона не потрібна це дискримінація?
-
саме так. Чоловікам в країні зараз дуууже тяжко прогодувати сім'ю а закордон виїхати щоб хоч там роботу гайти не випускають. А виїхавши чоловікам це не зрозуміти, вони навіть не знающо таке дикий страх грози коли зжається що знову почали бомбили твою сім'ю.
-
Допомога тим хто постраждав від війни я розумію, але вимоги отримувати ще й від провінції допомогу крім федеральної це наглість
-
Вони технічно не зможуть це зробити. По ваші аналогії то допомогу по безробіттю теж треба платити всім щоб нікого не дескримінувати?
-
Фільтруй базар халявщик і перечитай ще раз про що я писав ( про грошову допомогу від провінції)
-
прямо хочеться щоб вас повернули в країну та показали як воно сидіти в метро коли місто бомблять. Як воно вийти і зрозуміти що немає де жити. Роботи немає а є дружина і діти. Да халявщик ви, вірно вище вам все написали. соромно навіть що українець. Немає ні каплі ємпатії, а лише жадоба, не такими я нашу націю уявляла.