Канадський Марк Chat
-
Привіт всім Цікавить таке питання. Відкрила візу Cuaet в один із своїх паспортів(старого зразка), але термін закінчення цього паспорта на наступний рік . Але маю другий паспорт (біометричний)який дійсний до 2028 року. ЧИ можна якось подати анкету на зміну візи в інший паспорт ? НУ І ВІДПОВІДНО ПРОДОВЖИТИ ВОРК ПЕРМІТ? Якщо так ,то як це зробити ? Буду вдячна за підказку .
-
Добрий день! Підкажіть де які є волинтери які допоможуть зроботою?
-
Добрий день ! Пілкажіть де краще і швидше легалізовуватись в Манітобі чи Альберті ? І взагалі в якій провінції осідати?
-
Повезло їй
-
Я роздумою Альберта чи Манітоба ?
-
В Манітобі швидше,В Альберті більше роботи...Заголом у всіх провінціях крім ВС,ОН,Квебек, треба працювати 6-12 місяців і знати англійську на середньому рівні щоб податись на номінацію,це якщо коротко.
-
є провінційні організації які допомагають з роботою
-
Манітоба більше така селянська,люди привітніші ,Альберта більш сучасна,капіталістична,якщо говорити про крупні міста. Українські діаспори і там і там численні
-
Хочу звпжити всі ща проти щоби оприділитись , розумію працювпти чи там чи та триба де легше почати ?
-
Тобто в альберті ті самі умови що і манітобі ? Бо я читав що там типу швидше і менше вимог в манітобі.... ото і я уточнюю як насправді
-
Щодо стереотипу, що в Манітобі швидше, то ні. Номінація в Альберті приходить за 2 тижні, а в Манітобі зараз від 6 місяців очікування. І враховуючи бальну систему, не кожному достатньо лише 6 місяців досвіду для подачі документів.
-
А щодо легалізації?
-
А щось конкретніше то для того є міграційні консультанти
-
В Британській Колумбії вже легально можна «вмазатися» на кожному кроці😁 Якщо нормальна англійська та спеціаліст то всюди +- буде одинаково…
-
Про швидше я і написала. Хочете дізнатися більше щодо умов - відкрийте провінційні програми обох провінцій. Щодо вимог скажу по Альберті: 1 рік фулл тайму (не всі спеціальності, але більшість), мінімум шкільна освіта і рівень англійської 4-5. Все
-
В Манітобі з плюсів ще те що номінацію можна отримати без здачі англійської. Але без англійської в Канаді мабуть і робити особливо нічого
-
А ще Манітоба не любить, якщо ви десь жили і працювали/вчилися поза її межами у Канаді до переїзду туди. За це може зняти від 100 до 200 балів, що нерідко робить отримання номінації малореальним
-
Так теж багато таких випадків чув, люди пожили в одній провінції, потім поїхали в Манітобу за PR, і тут вже будуть проблеми
-
Так, це чудово - номінація без англійської для teer 1,2,3. Але після номінації йде федеральний рівень. На якому запросять тест з мови. Тому це не такий вже і плюс виявляється
-
Знайомий по цій програмі зробив PR за 8 місяців в Альберті
16 Jan 2023, 06:08
57701/64839
13 Jan 2025, 17:32