Канадський Марк Chat
-
Достатньо було б назначити командувати військами людину, яка хоча б народилась в Україні.
-
Аналіз бойових дій 1918-1922 року, показав що досвід керувати був переважаючим, перебіжчиками колишніх штабістів імперських генералів,які керували та мали величезний досвід штабами та фронтом. За патріотизм білих офіцерів без досвіду керування зьеднань в масштабних бойових діях, але з матеріальним забезпеченням та іноземної допомоги.
-
А нікого не хвилює той факт, що Сирський - майже "права рука" Залужного? Його людина на всі 100%. Залужному не заважало ні його місце народження, ні політичні погляди членів сім'ї призначити Сирського командувачем Східного угруповання військ (найважливішого)! Але призначення його на місце Залужного - чомусь "зрада"🤷♂ Як же дратує це постійне "ниття" з будь-якого приводу!🤦♂
-
З того, як у цьому розслідуванні написано слово "росія" (офіційно в Україні затвердили написання з маленької літери, і нормальні джерела не нехтують цим) та путін, мало б бути зрозуміло з якою метою була написана ця стаття, та в чиїх інтересах взагалі працює ця група "Правда"!
-
Чомусь Залужному це не завадило призначити його на таку надважливу посаду. Особисто я за повне оновлення! І в 2019, і зараз. Тому це мене, як раз таки, і хвилює. Але людей чомусь не стільки хвилює призначення Сирського, як відставка Залужного.
-
ну так вже оновили... так якраз і обурення два в одному. навіть три в одному. Знімають генерала який на думку багатьох якраз був на своєму місці, ставлять на його місце чувака на якому проби вже ніде ставити і називають це оновленням. Солдати про сірського не дуже відгукуються, особливо ті які особисто це бачили як він на нулі солдатам розказував "погано воюєте, щось у вас мало загиблих", а потім та бригада йшла на доукомплектацію бо 70% загиблих та пропавших безвісті було.
-
Про ставлення бійців до Сирського я знаю чудово. Як і про ставлення до Залужного в перші дні повномасштабної! З приводу "свого місця" Залужного - також сперечатись не буду, і особисто вважаю, що "лідор" також опинився на своєму місці в потрібний час. Бо призначення ним Залужного на "своє місце" виявилося життєво важливим для України, та цілком себе виправдало. І тому я б не поспішав з висновками, бо оголошена команда Сирського, як на мене, виглядає набагато краще за команду Залужного.