Канадський Марк Chat
-
Привіт усім 👋 Я з Братом приблизно 29 листопада їдемо в едмонтон, і через деякий час приїдуть до нас батьки з моїми братами і сестрами, але поки ми самі будемо в Едмонтоні(я з Братом) ми шукаємо де можна було би пожити приблизно місяць, ми з Вінниці, але в Едмонтон їдемо з Риму, в любому випадку Дякую👍
-
Скажіть будь ласка шо потрібно давати коли прилитів до Канади на ворк перміт в аеропорту? Дякую
-
привіт Може хто знає, чи є якісь групи, в яких можна поспілкуватися з англійськими нейтів спікерами? щоб покращити англійську
-
Привіт! Підскажіть, будь ласка, чи потрібно заповняти consent form, якщо особисто подавати документи на вклейку візи у візовий центр в Мадриді?
-
У мене тільки паспорт спросили,здаєте офіцерові і сидите чекаєте поки вас покличуть.
-
Так
-
Поділіться будь ласка списком закладів де можна пройти медогляд в Європі, акредитованих Канадським Імміграційним Медичним Центром
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Дякую, ви часом не в Румунії проходили?)
-
Я в Румунії Але не проходив Моя думка , в Канаді дешевше , в деяких випадках - безкоштовно І іноді зустрічається інформація , що людям не зараховують той огляд , чомусь 🤷♂️ і знову проходять Тому вирішили на місці проходити
-
Зрозуміло, а цінами не цікавились тут?
-
В Україні , приблизно 300 В Польщі , 200-300 Тут напевно те самые
-
200-300 евро?
-
Так, може трохі менше А ще точно і не зрозуміло який огляд , людям різні пропонують і вартість різна 🤷♂️ В Едмонтоні друзі ,за 125 пройшли В Манітобі - безкоштовно Не бачу сенсу
-
Бо це звичка кацапська в сратися і на іншу людину перекинути . Відкрийте дані і прочитайте що пише можливо дійде до кацо Попрошу кацо не коментувати мене Є правили і ви їх зобовязані виконувати як тут так і там куди імігруєте .
-
Я по правам 2005р їжджу, і страховку зробив. Тільки для страховки і потім для обміну, переклав