Канадський Марк Chat
-
Дякую!
-
з 17 до 60 років
-
До 61
-
Добрый, прошу консультациюії можливо хтось мав такі питтяня. Мені 21 рік , студент укр ВУЗа ( 4 курс навчання) зараз в Польші. Такі питання: 1.Що вказувати в графе навчання, якщо я зараз його проходжу? Просто там галочку поставили і все? 2 . Що вказувати в графе робота , якщо я студент і офіційно працював тільки в Польші 2 місяці рік тому , і зараз с вересня по данний час?? Дуже нервую перед заповненням. Дякую за відповідь
-
Навчання з дати початку і до сьогоднішнього дня Робота з 18 років Не працював до початку роботи офіційноі Два місяці Работа З дати закінчення і до сьогодні не працював ( безробітний )
-
Доброго дня ! Хто знає що про роботу зварювальника в калгарі на заводах ( бо на будівництві умови ніякі)?
Якщо досвіду десь місяць+ працював на будівництві general laborer . Чи важко знайти? І скільки за годину? В Торонто , наприклад , 23 - 26 на год для старту -
Усім привіт! Є тут хто у Веніпегу?)))
-
Прильоту
-
В мене зайняло 3 години, віза візітор
-
Вже різні випадки трапляються Знайомі приїхали вдвох Одному від прильоту , а іншому по листу 🤷♂️
-
Він лист показував? В мене був тільки лист рішення на руках, воркперміт не приходив на пошту
-
👋, футбол дивитесь?)
-
так
-
У мене від дати прильоту
-
Обоє з листами були 🤷♂️