Канадський Марк Chat
-
Це теж саме що людину без дітей питати у якій школі кращі вчителі) Тут 90% людей на машинах Транспортна інфраструктура під 10% (точніше ніяка, якщо десь дві-три зупинки їхати то ок, але з околиць у центр буде 3 пересадки і 10-15 хв пішки , в сумі година півтори)
-
Якщо не помиляюсь,то за два місяці до закінчення,можна без попеднього запису підійти на продовження.Але краще зайдіть на їхній сайт,там є вся інформація. А якщо новий закордонний,то це потрібно ловити слот,і записуватись на прийом.Живої черги немає.Зараз уже запис іде на середину березня😉
-
Також цікавить
-
Люди відкривали візи канадські і незнала про це, а тепер що хоч те і роби, або лети в Канаду, або в Україну, або анулювати потрібно канадську візу.
-
Wb .97221🥑
-
Маю питання, якщо знаходжусь в Польщі, на основі жовтого паперу, чекаю на карту побитті , заїхав по био більше року тому, тепер маю ВОРК візу до Канади, якщо буду летіти до Канади, через Амстердам або Францію, то мене допустять до літака? Бо так як то країни ЕС , і я не маю дозволу перебувати в любій із цих країн окрім Польщі!? Може хтось вже був в такий ситуації ?
-
Це звісно цікаво, але цікавіше про особливості паркування в Канаді, ночівлі авто на вулиці в мороз, техобслуговування і обмеження швидкості на хайвеях)
-
Доброго дня,підкажіть хтось будьласка,точну адресу,кулі відправляти паспорти,на вклеювання візи.дчкую.
-
Так читав, читаю але трішки в шоці.... Максимальна швидкість на магістралях за межами населених пунктів 100 км/год!!! І що всі так їздять?
-
Доброго дня, киньте хтось посилання на український телеграм-чат провінції Юкон
-
точно км/год? може там милі?)
-
Нажаль ні, в них км(
-
Підкажіть будь ласка в яку країну краще їхати щоб швидше отримати візу якщо особисто везти паспорти? Хто скільки часу очікував на вклейку? коли забираєш паспорт чи потрібен письмовий дозвіл людини щоб забрати (якщо це не твій родич)? Скільки чекали в Варшаві?