Канадський Марк Chat
-
-
Навігація по каналах. t.me/worthitornotyeg - Основний канал про відгуки і ваш досвід. t.me/worthitornotedmonton - Чат основного каналу з відгуками, де ви можете обговорити конкретні пости і написати свій. t.me/ukrainiansinedmonton - Основний загальний канал з корисною інформацією на різні теми. t.me/ukrainiansinedmontonchat - Чат міста Едмонтон, де можна задати питання і просто спілкуватись.
-
Мене цікавить чи відмінять песель укр, якщо буде канадська віза?
-
Я їзжу автобусом і не можу сказати,що погано. Зрозуміло,що автомобілем і зручніше і скоріше,але як нема...по гугл карті я даю маршрут і мені виходять варіанти,так з пересадками,але все так,щоб максимально зменшити час очикування. Так що я не скажу,що транспорт гірший ніж в Україні. Так як що ви живите на підні міста,а робота на півночі,то 2 години як мінімум добиратись,тут я згодна,що чим ближче робота до житла,тим краще
-
Все залежить де робота і де житло, є райони що магазин у 2-3км (тягнути на собі всі продукти не дуже комфортно), є робота у індустріальних районах де з зупинки ще пиляти до роботи кілометри 2. З гори ще накинути морози і в цілому ситуація не дуже хороша. Не завжди є робота під домом і дім біля роботи. Якщо брати порівняння з Європою, то транспортна інфраструктура дуже слабка Я кажу чисто за Едмонтон, не знаю як у інших містах
-
Рапорт за 2019 рік www.edmonton.ca/ets/transit-ridership-reports Це саме кількість поїздок, навіть якщо люди їздять тільки на роботу і назад то ділимо на 2 і виходить 110000 людей користувалося публічним транспортом (це за умов що всюди хотять пішки і їздять тільки на роботу) У Едмонтоні на 2021 жило трошки більше мільйона людей І якщо все страшно округлити і не брати інші ньюанси до уваги, то публічним транспортом користується максимум 10% людей у місті Едмонтон
-
Ну добре...і що?
-
В документі з сайту є найпопулярніші лінії і це з домінуючим відривом лінія Університет (студенти) Тому у публічний транспорт не інвестують , бо популярність низька і немає сенсу додавати нові лінії для однієї людини на годину Я це все розписую щоб люди зрозуміли як виглядає ситуація і з статистичними даними Це популярне питання, тому має сенс детально розписати Висновок. Варіант доїзду публічним транспортом підходить для тих у кого близько до дому робота і т.д
-
Я вклеювала 22 листопада в Варшавi 4 днi. Сьогоднi отримала запрошення на вклеювання вiзи в новий паспорт. Подзвонила посереднику через яркого вклеювала, сказав що зараз треба чекати в середньому 2 тижнi. То ж по- рiзному
-
В Варшавi через посередника 2 тижнi. Сьогоднi теж отримала запрошення, буду вiдправлять
-
Добрий вечір, підкажіть, мій контакт в Польщі отримав 3 паспорти на вклейку, відправляє їх до візового центру, оплачує 3 послуги зворотньої доставки кур'єром, вкладає записку з адресою зворотньої доставки, чеки про сплату і чекаємо. Правильно ж , якщо поштою все відбувається, йому не 1 від нас ніяких доручень для отримання посилки. Дякую.
-
Добре дякую, і тоді я зможу виїхати з Канади и приїхати назад?
-
Доброго дня,підкажіть може хто проживає,або має досвід переїзду в Нью-брансвік,ваше враження,з дружиною плануємо поїхати туди
-
Можливо є сенс пошукати типово Нью Брансвік групи на фб ?
-
Також є група в телеграмі «Українці в Нью Брансвіку»
-
-
Прошу усіх, ще раз: З наданим для Вас прихистком в Європі, відкриваючи візу в Канаду по програмі CUAET, Ваш прихисток нікуди не дівається, можете їздити додому ( Україну) чи по Європі. Проблеми з ПРОДОВЖЕННЯМ Вашого ПРИХИСТКУ, будуть проблеми з ПРОДОВЖЕННЯМ!! бо у Вас вже є CUAET ( віза). Хтось тут питався за Песель Укр, У моєї жінки Песель Укр, Вона вільно їздила в Україну( ще у жовтні) у неї на той момент була відкрита Канадська віза, показала на границі дію ПЛ, та все ок було, назад в'їхала без проблем.. При відльоті з РП до Канади, показала знову Дію ПЛ, і усе ок!