Канадський Марк Chat
-
Ви спершу вклеїли собі, а з часом відправили паспорт дитини? Правильно?
-
Так, відправляли у Відень. 📦 Пакет документів на дитину 📦 🔺 паспорт 🔺 concent form - 3 сторінки (там де ставите підписи за дитину поряд в дужках написати своє прізвище та ім‘я як в закордонному паспорті) 🔺 довіреність - 1 сторінка (підпис ставите Ви і поряд в дужках пишете своє прізвище та ім‘я, як в закордонному паспорті) 🔺 запит на паспорт Ваш 🔺 ксерокопія свідоцтва про народження дитини 🔺 ксерокопія перекладеного на англійську мову свідоцтва про народження дитини 🔺 ксерокопія 1-ї сторінки закордоного паспорту Вашого 🔺 ксерокопія 1-ї сторінки закордоного паспорту дитини 🔺 лист-прохання вклеїти візу дитині 🔺 скрін з особистого кабінету, де видно, що це сімейна анкета 🔺 конверт А5 ‼️Всі ці документи поставити у файл разом з конвертом (конверт поставити теж у файл, його не треба заклеювати)
-
Наскільки знаю, зараз тільки в Берліні вклеюють без реквесту. Чекали з листопада реквест для дитини, не дочекалися і відправили через чернівецьку тур фірму паспорт до Берліну . Строк вклейки ~1 місяць.
-
Ну в яким чином це впливає на дозвіл на роботу? Так, отримає візітерську візу і при бажанні людина може подати на опен ворк перміт і працювати
-
З власного досвіду і досвіду своїх друзів та знайомих: Якщо іноземемний громадянин укладе шлюб з громадянином Канади, то на початок він ( чи вона) отримає візіторську візу. Але , якщо повезе, то після ретельних перевірок і PR.
-
Та я цього і не стверджувала, мова про відкритий дозвіл на роботу
-
Навіть якщо ви одружуєтесь з канадійцем, то ні громадянство, ні PR ви не отримуєте автоматично. А з часом, за програмою спонсорства.
-
Та все ще є варіанти стати студентом, подати на пр чи шлюб з громадянином Канади теж не відкидаємо. А ще дуже цікавий передостанній варіант про тимчасових жителів, варто детальніше проконсультуватися з цього приводу, бо ті, хто приїздить по куает є тимчасовими резидентами.
-
Дякую. Але для іноземців за межами Канади , залишається єдиний варіант. Lmia і закритий WP
-
Ось всі умови www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=177&top=17
-
Так. Може знаєте , які підстави мають бути ? Не зустрічав просто , ніколи такої інформаціі