Канадський Марк Chat
-
Не видадуть на три. До кінця паспорта. Мій син отримав visitor records, менше ніж на три. Робити новий паспорт , заявки на візу і WP , але вже з Канади
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка по туристичній візі ,яка відкрита на 10 років працювати можна чи ні?
-
Як вам буде завгодно, шановна панянка ..
-
У мене відчуття, що ви не читали діалог. Вище я кинула лінк, хто може отримати відкритий дозвіл на роботу.
-
На якій підставі людина з візіторською візою може податися на відкритий ворк перміт?
-
Добрий день, вилітаю з Польщі до Канади (Франкфурт-Калгарі-Едмонтон)з пересадкою в Франкфурті, чи можуть бути якісь проблеми при пересадці, якщо в Польщі перебувала і працювала на основі того, що чекаю на карту тимчасовего побиту і маю печатку в паспорті Може хто летів, теж найближчим часом і теж мав таку ситуацію Дякую
-
Доброго дня! Хто знає чи можна отримувати ліки безкоштовно в Канаді, як в Україні (наприклад, від діабету). Якщо можна, то що для цього потрібно? Страховка…?)
-
Самому цікаво. Але ви б могли написати «umorzenie o postępowanie sprawy», щоб карту відмінили
-
Доброго дня! Прилітаємо в Едмонтон 5.02 о 23:20, незнаємо з бути, бо то ніч. Двоє дорослих і троє діток. Як з поселенням в готель? Як дзвонити з водафон в аеропорті? І чи обмінник валют? Дякую за інформацію🇺🇦
-
Питання до новоприбулих, чи є в аеропорту Едмонтону червоний хрест у якого можно запросити тимчасове житло строком до 15 діб?
-
Привіт, скажіть вашу думку) 8 років досвіду на різних кухнях, Франція, Італія, Португалія, Польща Американська Японська традиційні, також узагальнена Європейська. Англійська трохи нижче базової, Французька - тільки базова профільна, Польська розмовна. Ви б у якусь провінцію переїхали? На ваш розсуд, якість та різноманітність громадського харчування у якій провінції цікаве? Дякую❤️
-
Якщо у вас є посвідчення , де вказано що батько опекун то випустять . Без папірця ні. Отримувати посвідчення у фонді соціального захисту, або з нового року може в пенсійному фонді це треба уточнювати зараз . Це не швидко робиться .
-
Це неважливо. Закордонні паспорти є оптимальним варіантом.
-
Червоного хреста в аеропорту нема. Отримати безкоштовно житло можна, якщо будуть вільні місця. Реєстрація у безкоштовний готель при прильоті.