Канадський Марк Chat
-
Діти, як діти. За 6 місяців вже буде балакати, що ви його розуміти не будете. Я приїхав , як мої дочці 9 років було, то ніяк проблем не було.
-
Дуже мало роботи там для середнього працівника. Багато хто Антлантичних провінцій канадців працюють в Альберті.
-
Є номер телефону у описі, можете особисто подзвонити і запитати
-
youtu.be/7drf7PtQHKg
-
Програми значно легші і доступніші, є навіть коли роботодавці забезпечують житлом, навчанням і допомагають з ПР. На цьому плюси закінчилися. Клімат на любителя - через вологість, вітряністт і близькість до океану відчувається не сильно тепліше. Дешевша оренда компенсується більшими податками і меншими зарплатами. Оскільки міста і самі провінції менші то і можливостей менше. І самий більший мінус, як на мене, то логістичний тупик, тобто добратися туди не легко. Я там не був але досліджував для себе як один з варіантів міграції до НБ.
-
Певно бачили по ТВ, чи фото коли снігу більше людського зросту?) то то там, Марк каже що тоді може по 3 доби не бути світла
-
Морозів таких немає але бувають шторма,
-
Треба завжди мати кеш:) Це відносно недавно Канада на 5g переходила, інтернету не було декілька днів
-
Можете мене привітати, мої закордонні паспорти, мій та дитини, готові, я їду цими днями до Львова за ними. І теж буду подаватися ))) на візу, з Києва. Переймаюся, що отримаю лише швидку перекваліфікацію на перукаря, щоправда, дійсно курси добрі, перукар-універсал і сертифікат міжнародний англ.мовою. Але це питання з ліцензією в Едмонтоні... я просто трохи у відчай від того впадаю...
-
Ну, ясно: тоді Едмонтон. Онтаріо і Британська Колумбія надто дорогі. Я не айтішник, а про журналістику можна забути. Та й не проти: книги я й так можу писати, працюючи перукарем :) у мене немає більш виходу: Манітоба - взагалі, сибірський край, як я зрозуміла...
-
Вітаю! Але сильно не розраховуйте на швидкість, я ще у вересні подався і глухо(. Хоча звісно бажаю вам успіхів і швидко затверджених віз, за 10 днів, як моїй дружині, тільки всій вашій сім'ї)