Канадський Марк Chat
-
Можна почати і без ліцензії, знайома так працює Поступово доробите
-
Але ж... у нас лише три роки ворк перміту. Блогерка Ольга каже, що 6 років пр чекала... і, від моменту подання на нього - 27 місяців (чи 24) він може розглядатися... тобто, треба зразу працювати на офіційній роботі рік і повний день, 30 годин за тиждень. По 6 годин на день, виходить
-
Дякую! А у вас дружина за 10 днів отримала? Неймовірно. Буває ж таке. Отже, класно заповнила заявку чи має гарні дані, чітко все ;) 😁🤗а в Україні заповнювала чи за кордоном, якщо це не секрет? Бо є таке припущення, мовляв, за кордоном заповнюєш , і це пришвидшує справу. Хоче не розумію, в чому фішка. Це ж онлайн...
-
Шторми то рідкість, люди якось живуть. Якщо вас не цікавлять мегаполіси і перельоти в ту ж Європу/Україну, можна спробувати і НБ, для тихого і розміреного життя саме те. Альберта - гори/холод, НБ - океан/помірний клімат....
-
Можна і 6 років чекати і рік 🤷🏻♂️ залежить від справи Багато деталей впливають на час розгляду справи
-
Так за 10, ми сім'єю подавались, отримала тільки вона, я з донькою досі чекаємо. Від того нам радості мало так як хочемо всі разом летіти( В багатьох знайомих схожа ситуація, переважно затримують дітей. Ми подаватись в Бухаресті. Наскільки я розумію це не важливо, так це онлайн і я чув що ці заявки розглядають посольства Канади які менш загружені. Тобто можливо моя розглядається десь в умовні Бразилії)
-
Я перепрошую: вже підписалася на ваш канал щойно (Химородник). Але не почитала опис: ви вже живете в Канаді? Скажіть, якщо ворк перміт завершиться через півроку. То його хіба не може допомогти подовжити роботодавець??? Ну, раптом, не встигну за цей термін здобути ліцензію тощо. Просто уявимо - з різних причин... або подаюся - а ворк перміт закінчився! І що тоді? А заявку на пр все на розгляді і на розгляді... що з тим робити? Виселять з країни, в такому разі?
-
Капєц буде, якщо приїхав в Едмонтон, виклався на всі 100 %... і бац!.. лише через два роки, працюючи учнем перукаря, дістався до тієї ліцензії... заплатив ті 2500 чи щось таке доларів за пакет документів на одну людину, щоб податися на пр, - а тут ворк перміту і настав страшний кінець. Валізи - і в Україну, назад... де ані дому немає у мене. Нічого.
-
Так , вже у Канаді Можна зробити Closed work permit За три роки відкритого просто треба знайти підходяще місце де зможете залишитись на два , три, чотири роки Одразу обговорити чи роботодавець згоден допомогти зробити документи на пр
-
Подача на ПР= дозвіл на перебування(аналог візи)
-
Я можу помилятися, але якщо подав заявку на пр, то поки вона розглядається з країни не виженуть, принаймні так в інших країнах зокрема в США
-
Їх виграти реально, але то час. Зараз коли до закриття програми/ фін.допомоги залишилось 2-4 місяці, витрачати дорогоцінні місяці на лотерею не дуже розумно, хіба вже після червня якщо вже всі дати пройшли і всерівно коли
-
Дякую. Отже є у мене шанси. Головне прилетіти. А можна я ще одне питання задам? Розумієте, всі навколо говорять про існування волонтерських рейсів. Безкоштовні квитки. Але я зрозуміла, що це надзвичайно важко - отримати такі квитки. Кажуть, перекупщики їх банально крадуть, а потім безсоромно нашим же і продають. На таке краще й не сподіватися, правильно думаю??? 😳
-
Не факт, закінчуєтся урядова програма, а волонтери то інше
-
До подачі на ПР вона буде не актуальна Треба буде свіжа, з консульства