Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора! Наша сім'я (2 дор. , 2 дітей) подались на візу в листопаді 2022, 25.11 ми з чоловіком здали біометрію, і все - від тоді тиша... час добігає, і вже думаю що треба писати в кризову, може щось зрушиться. Підскажіть посилання на кризову, та що саме там писати?? Буду вдячна за відповідь та деталі?
-
В Калгарі групу напишіть t.me/ukrainianinCalgary
-
А куди писати? 🙃 Дайте посилання)
-
Відповів вам у особисті
-
Писати можна через 2 тижні якщо не прийшло погодження. Гляньте на Ютуб, або в кабінеті порийтеся, там непросто попасти на ту форму. Я вже 5 місяць чекаю. Писав їм разів 8 одні стандартні відписки. Правда з нашої сім'ї дружина одна отримала за 2 тижні. Пояснюєте їм свою ситуацію, по ідеї переведуть в приорітетну чергу, та толку з того мало.
-
Пропоную обмінюватися інформацією проживаю біля візового центру у місті Львові корінний львів'янин інколи ходжу подивитися, що до чого, як люди подають приходять на біометрію в Канаду спостерігаю багато років таку процедуру ще з 2017 року. Маю родичів у Варшаві, Кракові, Мадриді, Відні, Римі, Торонто, Ванкувер, Лондон. Можемо співпрацювати маю право виїзду за кордон медичні документи раніше багато подорожував у Європу та Азію. Займаюся картою поляка та польським громадянством шукаю архівні документи. Шукаю активних позитивних до спільної міграції. Юрист за фахом працював у суді та юстиції та приватним підприємцем юридичні послуги. Маю посвідчення з полонійної польської громадської організації римо - католик спілкуюся з польською діаспорою по цілому світу є хороші знайомства. Позитивних думок та хорошого настрою.
-
Доброго вечора. Вклейка візи в Канаді. Відгукнувся хто заповнив анкету і вклеїв візу в Канаді. В мене виникла помилка при відкриті файлу imm5257e. Підкажіть якщо вам вдасться відкрити цей PDF file на смартфоні або комп'ютері. Буду дуже вдячний за будь-яку пораду
-
Доброго вечора!!! Підскажіть будь ласка хто може написати резюме на англійській мові.Дякую.
-
Це повідомляє що вам потрібно інсталювати цю програму на комп'ютер