Канадський Марк Chat
-
Схоже на тех. Огляд з терміном Деякі продавці його мають. Але приватні продавці , зазвичай ні
-
Сробую, а там видно буде. Дякую! Вам успіху😉
-
Гарно Дякую!😊
-
Привіт, дуже подобаються ваші відео. Є ідея створити відео з усіма найбільш розповсюдженими питаннями, які часто задають в цьому чаті. Бо як не знайду питають про пересадку в Британії чи фінансову допомогу. Потім скролиш чат у пошуках корисних посилань чи порад. Дякую за увагу.
-
Наскільки я знаю, не всім приходить work permit на пошту в кого візитерська віза. Вам потрібно в першому аеропорту Канади попросити в офіцера що б дали work permit, і обов‘язково має бути на ньому помітка CUAET. Поправте, хто вже проходив цю процедуру оформлення, якщо я помиляюсь.
-
Привіт всім , можливо хтось підкаже, плануємо їхати до Торонто на Тиждень або півтори, можливо хтось би поміг з адресою , щоб приходили документи ( такі як картки з банку і тд ) щоб ми могли назад вернутись в Європу і підготуватись більше до переїзду а щоб нам хтось міг би послати в Європу картки і там певні документи які будуть до приходити ?
-
Я чекаю вже 90 днів….і досі новин немає.. так що кому як повезе.
-
Ну там чи до тижня чи до двох
-
-
Я не розумію ви якійсь еміграційний служащій,чи хто ви,що відповідаєте на всі питання.Ви точно знаєте коли пишите відповіді людям чи просто нема чого робити ото і пише?