Канадський Марк Chat
-
Та щось немаэ таких квитків, 330€ за одного дорослого на 21 квітня - це найдешевший що я знайшла (
-
Це дешевше ніж в березні )
-
Така ж ситуація, правда дитині вчора запит прийшов, а я ще досі чекаю(
-
Рекомендують CIBC і RBC, я відкривав CIBC, там дуже багато наших, бо дають 2 роки безплатного обслуговування і кредитку на $1000, відкрити рахунок можна хоч на адресу готелю чи посуточно орендованого житла а кредитку забрати на відділенні а не поштою додому (буде готова за 7-10 днів). В RBC умови не знаю.
-
Всім добра. Підкажіть, з повербанком 30000mAh пропускають в літак?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає. Чи зможу я забрати паспорт дружини, після вклеювання візи, замість неї? Локація Берлін.
-
То я читала канадійські митні правила, а Ви? Не потрібно вводити людей в оману, немає тих обмежень, що ви зазначаєте, на оф канадійському сайті чітко зазначено, що немає ліміту, але все що вище 10 тис має бути задекларовано, або у випадку виявлення незадекларованих коштів, їх мають право вилучити. www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html
-
Дешеві westjet, але він летить з амстердаму, в основному, крім них польський LOT, німецька Lufthansa і канадський Air Canada, ціни приблизно одинакові, сідаєте на сайт і перебираєте аеропортами і датами, також ціна залежить від кількості пересадок, тому як вже собі складете маршрут. Білети дивіться простотв гуглі, забивайте з якого міста і в яке, дивіться хто летить і тоді шукайте білети на їхніх офіційних сайтах, так повинно бути дешевше