Канадський Марк Chat
-
І найдешевший, але залежно звідки починається маршрут, я виїжджав з України то в Амстердам ше треба було добратися, а з 2-ма діитми дорого весела, тому мені простіше і дешевше получилося з Варшави. А можливо хтось зараз в Італії, чи Англії, тому там діло індивідуальне.
-
Westjet, Амстердам - Калгари. Напевно найзручніший
-
Все індивідуально , потрібно подивитись , дати , місто і т.д
-
Я теж з України , через Бухарест ( візи там вклеювали ) В грудні , Бухарест-Амстердам-Калгарі - Едмонтон , 650$
-
На 12 хв розказує про фінансову допомогу 😁 інформація гарна, але інші блогери теж звонять і їм інше кажуть на гарячій лінії 😅 То де правда? 🙈🤷♀️
-
Я не спорю і не кажу, що це правда чи ні.Я сам сиджу в Італії і не можу фізично поїхати до 31 хоч маю візи на всіх і дітей та дорослих.Але якщо людина отримала візу 31 березня то що її не треба взагалі туди їхати до все.Аде логіка навіщо вони будуть оформляти візи до 31березня.
-
Ви спитайте в посольстві коли вони оновлюють інформацію про вільні сісця,я в Канаді теж ловила у нас тут в суботу після 11 ранку,але впіймати можно десь 11:59 або о 12 аж і є бувально 20 секунд щоб встигти заповнити інформацію і вибрати день і час...але можливо,для першої доньки я піймала зразу,для другої дві неділі ловила,але записались.
-
А ви в якій країні?
-
добрий день, вечір, ніч, підкажіть будь-ласка, як правильно заповнити анкету для дитини 2 місяці, по cuaet, як турист, він же не може працювати в два місяці, як правильно додати дитину, вибачте може за безглузде питання,
-
О...там не знаю,в Польщі простіше з паспортами,ну щасти вам,як шо шо,то і в Канаді можно зробити новий і старий продовжити👍
-
Чому не треба їхати? Скоріше за все, вам видадуть Ворк перміт, за вашою робочою візою, і ви можете жити і працювати 3 роки. За цим і їдуть. А щодо можливого скасування одноразової допомоги, то в цьому, мабуть, і логіка, бо дуже багато наших проявили себе не з найкращого боку - прилетіти по безкоштовних квитках, поселитися в безкоштовному житлі, отримати допомогу і повернутися до Європи