Канадський Марк Chat
-
Дякую вам
-
Зрозумів
-
Залежить від того скільки часу пересадка і чи летити ви через Британію чи Америку
-
Сказав зі свого досвіду коли виїзджав з Польщі , інформацію треба всеодно перевіряти.
-
Вибачте,а де можна перевірити інфу?
-
Якщо ви про фінансову державну допомогу, то як тільки ви подалися на неї у срок до 5 рабочих днів вам її видадуть
-
Всім привіт, хто летів з Німеччини з foil-less візою до Торонто за внутрішнім id паспортом України, отримуємо візу днями в Іспанії. Нині у Жироні. Чи можна літаком дістатися до Франкфурта з Жирони чи Барселони і які документи повинен мати, окрім електронного квитка, електронної візи та внутрішнього паспорта, щоб посадили на літак до Торонто?
-
якщо у вас є закордонний паспорт, вам нічого не потрібно для пересування по Європі, а по прибуттю в Канаду офіцеру покажете паспорт та фоіл лес візу для отримання ворк перміту
-
Тут може виникнути проблема що ви не зможете переміщуватись навіть по Європі, і не зможете купити квитки на літак🤔
-
в мене нема загранпаспорту. Є внутрішній id-паспорт
-
право на працю це не є документом який дозволяє вам подорожувати🤔 все одно ні як не зможу допомогти вам
-
знаходитись в Єс ви можете просто з Українським закордонним паспортом
-
в мене є іспанське картка TIE (право на працю та находитися в ЕС)
-
Я не маю ніякого досвіду з переміщень у іншій країні без закордонного паспорту, тому не можу підсказати
-
я не знаю як вам купувати квитки на міжнародні рейси вибачте 🤔
-
я приїхав до Іспанії за внутрішнім id паспортом України. По ньому отримав усі документи легального перебування в Іспанії з дозволом на роботу. Хочемо переїхати до Канади