Канадський Марк Chat
-
по Європі це можливо бо в нас безвізова зона, та зараз Єс може приймати людей з України, а Англія, Сша, Канада, в нас не має безвізу і потрібен паспорт🤔
-
Не знаю як в Канаду , але я зміг отримати квиток без закордонного паспорту (по Європі )
-
Здається хата біля даунтауна Торонто, автобусна зупинка поруч.
-
перший раз чую щоб можна були купувати міжнародні квитки без закордонного паспорту🤔 якщо можна то нехай спробує
-
друзі, добрий день. передивився свою Application Summary, помітив що вказав невірну дату народження матері в Tell us about your parents замість 1976-04-06 написав 1974-04-06. Все пройшло, отримав запрошення на біометрію, але чи потрібно цю помилку виправляти?
-
Привіт друзі! Скажіть будь ласка якщо я при заповненні анкети вказав одну провінцію, а потім передумав і хочу приїхати в іншу у мене будуть проблеми з оформленням документів? В інтернеті чув що у когось немає проблем, а у когось є. Дякую!
-
Ви впевнені що це саме ви не правильно вказали? Я свою "07.09" і змінену "09.07" по сто разів перевіряла, у них іноді місяць і дата місцями міняються... а дату в WP то взагалі я перепитувала у офіцера😂. А взагалі то читала що не виправите якщо вже підтвердили анкету, лише через кризисну форму їм писати уточнення потрібно.
-
це літак по Європі, я можу зараз повірити що по Європі це можливо🤔
-
я так літаком Wizz Air прилетів з Болгарії до Барселони
-
я про квитки, що купували без проблем до Барселони
-
ми теж не країна шенгену, це інший тип віз, ми можемо подорожувати по всьому Євро Союзу чи в шенгені вони чи ні, не має різниці
-
і при тому, що Болгарія не є країною шенгену.
-
По Європі в данних реаліях ми можемо подорожувати по внутрішній Id картці, бо багато людей виїхало без нічого. Канада не є Єврозоною
-
а тепер як зробити так само до Канади)
-
Звичайно на всіх авіалініях онлайн реєстрація приблизно за 36 годин до вильоту, та закривається за 6 годин до нього. Бувають деякі рейси на які неможливо пройти онлайн реєстрацію, тому читайте на свому інтернет квитку та перевіряйте сайт авіалінії
-
Доброго дня. Калгарі. Потрібне житло, 2 кімнати! Хто може що порадити напишіть будь ласка, зазделегідь дякую)
-
Ви маєте на увазі запит на надсилання паспорту? В ваш кабінет прийде лист Original passport request