Канадський Марк Chat
-
Привіт друзі! Скажіть будь ласка якщо я при заповненні анкети вказав одну провінцію, а потім передумав і хочу приїхати в іншу у мене будуть проблеми з оформленням документів? В інтернеті чув що у когось немає проблем, а у когось є. Дякую!
-
Ніяких проблем. Ми вказували , що не знаємо. То нас мали , не впустити взагалі. То запитання навпевно для статистики
-
Всіх вітаю! Скажіть будь ласка вже хтось отримував схвалення візи після відправки додатково форм IMM5546e та IMM5257b. Якщо так, то як довго розглядали? Дякую
-
Юрист Адвокат у кримінальних справах Послуги адвоката з питань кримінально-правового захисту, 15 річний вузькопрофільний досвід в сфері кримінального судочинства, досвід роботи в правоохоронних органах, слідстві, органах прокуратури. Професійна допомога без шахрайства. Розтермінування оплати. Супровід в ході досудового розслідування та судового розгляду, участь в окремих слідчих діях, надання вичерпних консультацій, повернення тимчасово вилученого майна, оскарження результатів обшуку, скарги на дії чи бездіяльність слідчого та прокурора, оскарження повідомлення про підозру, вироблення вірної стратегії захисту, ініціювання проведення слідчих дій) Кримінальне право: надання консультацій у сфері кримінального права та процесу; представництво та захист інтересів клієнта при проведенні слідчих дій: допитів, обшуків, вилученні майна, затримані тощо; підготовка процесуальних документів; захист інтересів клієнта на всіх стадіях кримінального провадження. Антикорупційне право: захист у справах про корупційні злочини, а також у справах про адміністративні правопорушення, пов"язані з корупцією (декларування, конфлікт інтересів, сумісництво), сксування заходів забезпечення кримінального провадження Також можливе представництво інтересів в справах щодо незаконного звільнення,розірвання шлюбу, спадкування тощо, а також у справах про адміністративні правопорушення, в т. 130 КУпАП Первинна консультація безкоштовна.+380662430379
-
Торонто, Вінницька область
-
За добу до вильоту
-
Может кто живет в районе Аллард,Каллахен или Кавана ,хотелось бы узнать по поводу школ
-
А де ви таке бачите? Я наприклад вбиваю на місяць, нас 3 особи, то показує саме дешевше 2500
-
Сорі,зрозуміла
-
На сайті airbnb.ca обираю місто Едмонтон
-
Доброго здоров'я! Підкажіть, будь ласка, я 22 листопада заповнив анкети по програмі CUAET, але помилково відправив тільки свою і дружини анкети... Дитину після цього зареєстрував саму і до сих пір немає відповіді....я вже отримав робочу візу , дружина вже здала біометрію і чекає на запрошення на здачу паспорта, а дитині до сих пір нічого не приходило.... Я з дитиною знаходжуся не в Україні, а жінка в Україні....чи потрібно ще раз подати на дитину анкету? Чи краще чекати на відповідь? Можливо я щось неправильно заповнив?
-
напишіть в підтримку, бо заявка на дітей розглядається на багато довше