Канадський Марк Chat
-
От з цим поки не розібрався. Не розумію, яка сума чи кількість послуг входить 🤷♂️
-
Доброго вечора. Хочу купити машину в Калгарі, знайшла на маркетплейсі пвдходящю. Не знаю як її перевірити, щоб їздила нормально потім. Чи є механіки в групі, хто допоможе оцінити який стан у машини? Напишіть хто таке робе чи знає куди звернутись. Дякую.
-
Доброго дня.Підскажіть будьласка,можливо якось перенести біометрію .Прийшло запрошення в Львів на біометрію,а на те число що назначили не можу поіхать.
-
Можна перенести, Але все одно Ви не зможете вибирати дату. Тобто і в наступний раз вам теж може бути не зручно. І записати через місяць можуть.
-
Дякую.
-
Маєте карту поляка або польські корені, ми допоможемо подати документи на громадянство без виїзду до Польщі!!! Гарантія! Юридичний супровід в отриманні громадянства за походженням через генеральне консульство Республіки Польща! Все легально! Подаємо електронні запити в польські цивільні і військові архіви на приналежність до польського коріння ваших предків [email protected] (karta stałego pobytu).
-
Срок подачі на візу для українців продовжено до 15 липня! Сама програма CUAET (що включає одноразову фінансову допомогу від уряду та субсидії) продовжена - до 31 березня 2024. ЩО РОБИТИ ДАЛІ ТА ЯКІ ПЕРШІ КРОКИ В КАНАДІ - дивіться за посиланням зараз www.youtube.com/watch?v=qAL8NbPt1D0