Канадський Марк Chat
-
Подскажите пожалуйста , если украинские права свежие только полученные в первый раз , то есть стаж вождение пару месяцев . Такие права можно подтверждать в Онтарио , или нужно обязательно несколько лет стажа ? Вопррс в том , например после сдачи на G1 , для сдачи экзамена на G2 или G full , нужно ждать минимум год со свежими правами украинскими ?
-
При подачі анкети треба скинути крім паспорта ще завірений нотаріально дозвіл від батьків. В Канаді без дозволу не з 16 років, а з 18. І перечитайте на офіційному сайті, чи потрібен опікун до її 18- ти річчя. Моїй дочці 16 років, запросили дозвіл від батька ( бо він не подавався)до анкети.
-
Доброго дня . Можливо хто підкаже: чоловік виготовляє в Україні меблі( кухні, шафи-купе, прихожі). Як правильно шукати аналогічну роботу в Канаді: furniture maker/kitchen maker? Бо мені багато вибиває: cabinet maker/installer. Чи реально знайти по його спеціальності роботу в Канаді? Може хто стикався з чимось схожим? Дякую( ми ще в Україні, але роботу вже підшукую, резюме є)
-
Дякую
-
Cabinet maker , це воно і є
-
Всім привіт. Прилетіли вчора вночі в Едмонтон. Поселилися в готелі Crystal Star Inn на одну добу. Маємо виселитися в 11:00. Орендували на Airbnb будинок але заселення після 15:00. Можливо хтось може допомогти з переїздом і за той час поїздити в банк . Нас четверо, дві дитини(2р. і 3р) . Звичайно за оплату.
-
Доброго дня! Як записатись на виготовлення закордонного паспорту в Канаді, якщо " всі слоти зайняті"? ( Торонто, Едмонтон вибиває).
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, хто має зразок заповнення всіх необхідний бланків, коли самостійно подавати на вклейку візи дітям. Діти отримали реквести. Завчасно вдячна за підсказку😉🥰
-
Якщо є реквест то все що для себе заповнюєте , те і дітям
-
За неповнолітніх дітей батьки розписуються
-
А що то таке " ТЦ Форум"? 😁 Торговий Центр якийсь...? :)
-
Тобто їхні лише імена та прізвище, а інше та підпис мої?
-
Вся інформація про дітей , підпис ваш
-
Я в Будапешті😉 Тут буду віддавати дітям на вклейку візи)