Канадський Марк Chat
-
Це чудово! Але, в будь-якому випадку, лише особисто я вирішую якою мовою мені спілкуватися та допомагати людям Якщо, навіть, Конституція не забороняє , то чому ви це робите ?! До того ж, я не писала своє повідомлення вам, тому просто не читайте , і всім буде добре !
-
Я й не сперечалась , якщо ви не помітили
-
Я дала відповідь на запитання людині, отримала негатив і вибачатись повинна я?! Чудова у вас політика групи
-
Я чудово вас зрозуміла! Проте саме Олександр перший почав висказувати своє невдоволення щодо мене
-
На запитання Дмитра
-
Саме це і є найбільшою проблемою цієї групи та подібних . Що люди навіть допомогти одна одній не можуть, через розуміння, що її цькувати почнуть за використання російської Не змусите ви таким чином розмовляти українською, то до чого ж тоді це все.. Якщо мета цієї групи полягає лише у спілкуванні української, а не допомагати один одному , то на цьому у мене все
-
чомусь багато людей не хочуть позбавлятись малороського наслідку окупації радами і вивчити нарешті мову. або не лізти зі своїми наративами до інших. при тому на зауваження щодо того, що вони допомагають росіянам маскуватись під українців, починають прикриватись російськомовними воїнами з передової. дійсним доповідаю, на початку 10тих наша армія на 95% розмовляла російською поза офіційним спілкуванням. наразі російською спілкується менше половини. російськомовні допомогли змінити співвідношення. і це ніяк не пов'язане з тим, що правила цього чату чітко вказують мову спілкування. і так, какая разніца Марку на ваши особисті вподобання до меншовартості, він банально не розуміє російської. тому майте повагу до адміністраторів і воїнів. не напрягайте перших і не прикривайтесь останніми
-
Ви або троль, або трохи туповата. Вам написали що є правила чату, яких потрібно дотримуватись, ви почали про конституцію і тепер далі лізете в горщик. Нащо? Що ви хочете цим довести? Я не хочу бачити тут руснявих малоросів, тому і сиджу в цьому чаті, якби такого правила не було б, шукав би інший