Канадський Марк Chat
-
Чи знає хтось куди можно піти працювати як Welder helper чи Welder apprentice. Може якісь контакти чи адреса де можно буде спитати. про розсилку резюме по Канадским стандартам на різні сайти типу indeed знаю але думав може ще можливо буде навідатись в якісь workshop чи щось таке . Якщо хтось щось знає буду дуже вдячний .
-
Спеціально знайшов цитату для таких впертих з "рєчі бункерного" на початку (сорі за язик, цитата)): "Мы всегда будем защищать русских на Украине и ту часть украинского народа, которая чувствует свою неразрывную не только этническую, но и культурную, ЯЗЫКОВУЮ связь с Россией, чувствует себя частью широкого русского мира. Мы, конечно, будем не только внимательно следить, но и соответствующим образом реагировать". Акцент відчуваєте? Культурную і ЯЗИКОВУЮ связь? І хто тут вузько мислить? Кого прийшли "освобождать"?
-
Попрошу окончить эту дискуссию
-
Лично я никого не просила освобождать меня и мой дом. Я себя прекрасно чувствовала и жила в Украине. И прошу заметить, до начала войны никто не притеснял ни меня ни всех тех кто говорил на русском, но как раз таки сейчас все иначе Если вам повезло родиться где то во Львове и вырасти в среде говорящих на украинском то это не совсем ваш выбор
-
Жив в Естонії без соц захисту бо працював, в Варшаві були питання але офіцер пожурився і поставив штамп. Раджу зробити папери щоб показати свій статус в ЄС, бо без них зайвий стрес.
-
В мене тимчасовий захист в Румунії там один лист як сертифікат більше нічого нема .
-
Друзі привіт, підкажіть де в Едмонтоні можна обміняти USD на CAD по найвищому курсу. Дякую
-
А я чув що якщо не з шенгенської зони, то проблем бути не повинно. А щодо Англії, то там на розсуд офіцера митника, трошки ризиковано
-
Всiх вiтаю. Живу тепер в Едмонтонi, нещодавно приiхав. Побачив Марка у ютубi та зайшов сюди. Готови до активних дiй громади. Плани, зустрiчi тощо. Як потеплiшаэ, планую провести збiр смiття в районi Джаспера бо засрано капець. Кому цiкаво, ставте реакцii
-
Всім привіт. Як мені відомо ворк персіт треба отримати в айропорту по прильоту. А якщо літак прилітає в 01:00 ночі. Тоді як, чекати поки служби прийдуть до праці (якщо вони не бастують) чи в 01:00 теж можна отримати?
-
Дякую👌🏻
-
З такими виснновками в Канаду іхати непотрібно,то їхні справи не нам судити