Канадський Марк Chat
-
На мій погляд спитай у пересічного канадійця чи він хоч одного знає тих хто на дибах ходив,думаю що ні не знає,а запитай в ураїнців чи вони знають корча з ради на 100% знають,би ми живемо сімя+ телік,те саме і у європі ім політики до спини,мягко кажучі
-
Тут все дуже просто. Калгарі- столиця консерваторів. Едмонтон - столиця НДП. Коли консерватори при владі- провінційне фінансування здебільшого спрямовується на потреби Калгарі. Коли НДП були при владі, вони вирівнювали цю ситуацію. Тому в мешканців Едмонтону немає іншого вибору, ніж голосувати за НДП, що вони майже одноголосно і роблять.
-
Згоден
-
Пересічні канадійці може і не знають тих,хто на дибах ходить, але в політичній ситуації більш -менш орієнтуються.
-
Те що українці знають політиків не означає що вони вміють правильно оцінювати їх роботу і тим більше питати за роботу. За Канаду чи Європу не скажу, та в США наприклад люди частенько пишуть своїм, (саме своїм) конгресменам по певних питаннях і питають чому той так чи так проголосував, або що він зробив для того і того.
-
Доброго всім дня чи хтось тут є хто знає або чув про кредитування від Toyota
-
youtu.be/k-8TmxgnAHk
-
А ви думаєте хоч десь не так працює? Люди й в Україні сплачують податки багато для чого. Просто ви або погоджуєтесь зі сміттям на своїх вулицях, або вирішуєте питання тут і зараз. Я ж не кажу найнятися комунальником. Вони погано роблять свою роботу, не встигають, ліняться, тощо. Я бачив добрі райони та бачив погані. Якщо я можу вплинути та змінити ситуацію накраще тут і зараз, я буду діяти. Не оббиваючі порогів адмін будівель.
-
Ми робили .
-
В добрий час!
-
Всем привет 👋 У кого свежий номер от FIDO (не прошло 30 дней с момента регистрации). Сейчас дают 1 месяц бесплатно за 1 приведенного друга. Дают и другу и тому, кто привел. Это выгодно обоим. Переходите по ссылке и получите месяц бесплатно. referme.to/oleksandr-80
-
Ми оплатили кур'єра і вказали адресу. Прийшло без проблем.
-
як відправити поссилку з канади в німеччину ?
-
Ми вчора з сусідами наш районий міні парк прибирали , до дня землі. З кавою і печивом Додавайтесь в районні групи фб , може і у там є активісти
-
Доброго дня. У моєму паспорті вклеїна віза до Канади. Я можу подавати на спонсорську візу в Велику Британію?
-
Дякую