Канадський Марк Chat
-
Це взагалі таке позорище, потім будуть думати канадці що українці всі такі
-
Останнім часом тільки PayPal нормально працював. Ну, і крипту можна використати. Але як в Канаді завести на рахунок я поки не знаю. Читав що є обмінники.
-
Доброго дня, друзі! Підкажіть як краще переказати $ з України до Канади, і як їх покласти на канадських рахунок? Сума кругленька
-
Складна тема. Впіймав себе на думці, що існує тренд брехати з обох боків: з боку роботодавця накидати по максимуму технологій, знанін, стеків, досвіду 100500 років, ось цього всього. А є сторона брехунів - претендента на роботу в морі IT-вакансій. Тут тобі й курси підготовки: саме з обов'язковою програмою: як правильно і красивіше "нафантазувати собі вміння та стаж", все ті ж юшки, аж до підроблених проектів, вигаданого стажу, липових рекомендацій і всього того, що за межею добра і зла. І ось вони грають у діалог брехунів, і таких 90%, розумієш, із супер-анкетами фулл-стек розробників +java+C++,#,python, Go, Lua, ось цього всього. А так, і в кожній сфері по 50 років стажу. І серед цих вміло створених професійними конторами вакансій ти загубишся з реальними навичками. От і все. І в результаті, як гадаєш, кого візьмуть на роботу? Такі зараз каламутні часи, на жаль і ах.
-
Мені просто цікаво спостерігати як Марк розвиває канал, також допоміг вже декільком людям в приватних, як мені до того коли я прилетів в Канаду.
-
А як офіційно ті гроші показати і який податок +- треба сплачувати? Мова про Альберту
-
Pasta la vista)
-
Знімаю кімнату за 650 з усім, спільна лише кухня і лівінг рум. Clareview, всі магазини поруч і LRT, ніразу не пожалкував.
-
До прикладу: Добрго дня, хочу перездати свію студію в зв’язку з переїздом в інше місто, є паро місце до автобусної зупинки 1хв до станції метро Century Park Station 10 хв Є холодильник електро плита посудо мийка Ціна 900$ +50$ інтернет, в пішій доступності є всі необхідні магазини Кому цікаво пишіть в особисті зїзджаю 22 травня
-
Добрий день підкажіть будь ласка групи в Ред Дір