Канадський Марк Chat
-
Mortgage взяв ? 😉
-
Дуже цікавий пунктик. Українці мають подати на візу біометричні дані. Але в Україні це зробити неможливо чомусь. Тобто біометрику на закордонний паспорт можливо, а на візу ні... А як же тоді податись на cuaet? Виходить, що послуга тільки для тих, хто встиг виїхати до ЄС.
-
Дуже дякую
-
[email protected] Сюди треба направити лист для реєстрації на здачу біометрії.
-
мої батьки стояли 7 годин
-
не хочу
-
Години 2-3
-
ну максимум 5)
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, куди звернутись в Калгарі, якщо на роботі морально принижують, кричать та безпідставно звинувачують у тому, чого ти не робив? Моя дівчина працює в готелі housekeeper, на роботі її морально знищують та не тільки її, а й решту українок, які там працюють. Обсяг роботи в них більший ніж у інших І чи можна десь знайти норми прибирання в готелі з 3-ма зірками?
-
-
Віримо без відеопідтверження. Кажіть, куди вам скидати канадські долари?
-
Слава Україні!!!Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,а нам ще 500км їхати,та стільки ж позаду.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє малих дітей.Чужі околиці, Ми їдемо із Запорізької області.Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин взагалі десь 3000 потрібно щоб доїхати.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають тим паче в даний час,гадаю ніхто не може знати де та при яких обставинах може опинитися...Не залиште без уваги будь ласка😫🙏🙏💓 Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю
-
Ну які норми прибирання? Це ж приватний бізнес, який сам встановлює собі норми. Можна , звичайно, жалітися керівництву, чи звертатися в організації ,які захищають права employee. Але який сенс триматися за таку роботу і такий колектив? Це ж мазохізм чистої води.
-
Мої вітання ! питання такого типу : чи потрібно дитині 7 місяців проходити мед. огляд в Канаді по CUAET ?