Канадський Марк Chat
-
Мішок не буду везти , може пачок п'ять
-
У нас тут бариги зробили проблему з квитками на потяг Київ -Варшава . На сайті квитків немає , а на ОЛХ -є. А з ліками поки що нема проблем.
-
Ми приїхали і за 2 тижні вже знайшли житло, місто Абботсфорд, Британська Колумбія😁 приїхали з малим бюджетом з двома маленькими дітьми. Чоловік один працює і вистачає поки і зарплата в нього не сама вища. Багато залежить від вашого бажання тут залишитись, а не через місяць вернутись. Ми ризикнули і жодного разу не пожаліли😊
-
www.instagram.com/reel/CtzDqPjgRVw/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Місто хороше, гори і океан близько. Знімаємо не бейсмент, а apartment. Все необхідне маємо) з часом буде більше😎 нехай буде так як ви кажете, нам дуже пощастило. Із свого досвіду скажу, що все реально і можливо 😊 головне, що знайшлись люди, які дуже допомогли на самому початку із всіма документами і направляли в різних питаннях
-
Вже 4 місяці ми тут. Я не кажу що в Канаді немає мінусів. Є і то великі😅 я про те, що треба пробувати і не боятись коли кажуть, що тут не можливо почати все з малими дітьми і малим бюджетом☺
-
У кожного по різному. Хтось може похвалитись гарним резюме, хтось ні. Хтось їде до родичів/друзів і ще живе у них кілька місяців, а хтось думає, як бути далі після двох тижнів після прибуття і проживання в готелі. Все більш менш налагоджується, коли є робота, коли сам - ще легше. Відповідальності, фактично - нуль, пожити можна і поганих умовах перший час. Але подаровані 3 тис розлітаються досить швидко, якщо ще врахувати, що просять депозити на житло, то тим більше. Якщо приїжджаєш сам, ні кого не знаєш, нікого нема і в кармані 500 дол (а такі випадки, думаю, теж не виключення) - не так все весело виходить. Життєві обставини у всіх різні, хтось приїде з 20 тис, хтось 5 тис, а хтось з 200 дол. Бо й квитки не дешеві. А ганьбити когось, що без грошей приїхав - не варто, типу чого ти сюди припхався. Думаю не від доброї долі всі їдуть, особливо з України, а не умовних "європ". Радує, що тут аудиторія більш поміркована ніж у фейсбучних групах і дійсно, можуть порадити, а не насміхатись і займатись булінгом.