Канадський Марк Chat
-
Цікава виходить дискусія 👍
-
Ну чому ж: ми українці повинні представляти себе з найкращого боку, і це те що я кажу. Але пропоную розказувати про успішні ініціативи популяризувати їх в першу чергу замість того щоб ставити на перше місце відео про те як всі злі на "поганих" українців.
-
Прикольна дискусія. За час мого перебування в Канаді (6 років) українці нажаль мені більше вставляли палки в колеса ніж хто інший. Деколи не хочеться мати справу з таким менталітетом. В рази краще співпрацювати з канадцями. Треба займатися самоаналізом, що Маркіян і хоче до вас донести та нажаль хто цього не розуміє, той просто ще не пройшов певний етап еволюції. Ось все так просто. Маркіян тут не новачок і не перший рік в Канаді. Повірте, у людини інше бачення на речі та осмислення того, що насправді відбувається. Дякую.
-
Добрий день, що робити якщо в аеропорту видали візітор перміт в офіцера, якщо я отримував в аеропорту в талончику стаді перміт? Просто я ж не отримаю сін код через це. Мені мали дати візітор лише в тому випадку якщо мені було би менше 12
-
Дуже дякую. А як довго буде та процедура з міста Едмонтон?
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,якщо Господь покладе на сердце допомогти нам хто скільки зможе,будемо дуже вдячні. +380939948335
-
Довго йде ?
-
На банк чи в сервіс канада потрібно йти
-
Як приходить Грошова допомога по куает ?
-
За cash
-
Які сервіси берете щоби орендувати машину ? Чи в когось є машина щоби орендувати на день
-
та чому ж самоаналіз це дуже добре. І пан Маркіян писав вище що га основі його відео про це писали місцеві газети і люди почали менше ходити. Але було б круто якщо місцеві газети писали і про успішних українців. Тому що зараз я бачу такий ланцюжок: негативнe відео -> негативні новини в місцевих ЗМІ -> як результат негативні думки канадців - > нове негативне відео канадці злі на українців. Але чисто моє суб'єктивне відчуття після перегляду кількох відео самоаналіз переростає в якийсь один негатив з узагальненнями в заголовках і в відео що ВСІ українці "неправильні", І це, як вище було написано, тиражується канадськими ЗМІ. Це канал Маркіяна і тільки йому вирішувати який контент постити. але було б круто на 1 негативне(самоаналітичне) відео було б кілька позитивних, наприклад як українці змінюють Канаду на краще в якихось дрібницях.
-
Добрий день, мене звати Ліза, я прилетіла в Канаду кілька днів назай, знаходжуся в провінції Онтаріо м.Торонто дуже потрібна робота, чи може хтось допомогти? Буду дуже вдячна за допомогу😊
-
Розумію, я тільки приїхала та шукаю любу роботу, я працювала прибиральницею в офісах Польщі та на складах, також шукаю працю на фабриках і заводах, тому і питаю, може десь хтось працює і може направити