Канадський Марк Chat
-
Невеличка порада: коли ви в Канаді в пошуках будь-чого, не узагальнюйте: потрібна робота, потрібне житло. Конкретизуйте, ЩО саме вам потрібно та що ви можете запропонувати. Інакше матимите нульовий результат і згаяний час. Зверніться в групи Торонто на Фейсбуці
-
Зрозуміло, дякую
-
Та далеко ходить не потрібно, моя сестра українка каже не приїжджайте до Канади, тут дуже погано, при тому що вона з чоловіком мають триповерховий будинок у Торонто, та багато мільйонний бізнес в сфері спортивної журналістики.
-
це теж є,мені доводилось працювати з індусами - вони сильно тягнуть своїх, але в той же момент і вміють гарно підставляти коли коли їи це вигідно. До речі по останньому відео людина з'їхала не попередивши. Я так розумію не було договору оренди, бо тоді такого б питання не виникло, і це в першу чергу питання до власника чому він не хотів договору
-
Без кредиткі?
-
А я на це по іншому дивлюсь. У нас в Україні більшість арендують без договорів. Є якась фількіна грамота, яка ніяк не закріплюється. І при таких умова всеодно домовляються, щоб попереджали завчасно. Плюс для підстраховки є платіж за останній місяць. Тобто наша людина тут вчинила не коректно до приймаючої сторони.
-
Добрий всім, скажіть будь ласка, я знаю, що у ручній поклажі можна провезти парфум 100 мл, а якщо я маю таких три, то можна їх дати до багажу? І скільки можна покласти до єдной валізи? Дякую)
-
В нас так але в Канаді інше законодавство і канадець відповідає за свою квартиру. В мене знайомий в Торонто здав підвал і потім не міг виселити людину кілька місяців. Тому всі канадці дуже відповідально відносяться до оренди. Це якщо б канадієць в Україну приїхав знімати тоді в тому є сенс. Але коли українець приїхав в Канаду то вибачте це обов'язк канадця зробити все правильно і навчити іммігранта як все зробити так щоб все було по закону і потім не було претензій до одних одного. Що б орендар не обіцяв чи говорив вирішувати мені як власнику. Ще Інше питання чому та сім'я з'їхала якщо така гарна квартира ще й на 300-400дол дешевше ринку. Я просто веду до того що нас показали дуже обмежену однобоку інформацію в якій багато нестиковок, але роблять узагальнення, що українці погані. Тому в мене дуже багато питань до таких нестиковок, але в відео нам подають готовий висновок що це українець поганий а ще він не з тієї області.
-
🏠 Вибір між купівлею або орендою нерухомості - завдання, що стоїть перед кожним з нас. Але як знайти ідеальний варіант? 💼 Дайте нам трохи часу, і ви дізнаєтесь всі таємниці ринку нерухомості які необхідні для життя в Канаді! 💡 Цього літа, команда з Avenue Financial включно з Андрієм допомогла придбати нерухомість 14 українцям та 12 канадцям в Альберті. Якщо ви мрієте про свій власний житловий або комерційний простір, ось ваш шанс дізнатись всі нюанси! 🌆 Реєструйтесь щоб не пропустити цю лекцію, адже місця обмежені. Для реєстрації пишіть в пп. 🗓️ Дата: 5 листопада 🕛 Час: 12:00-3:00 📍 Адреса: 777 8 Ave SW, Calgary instagram.com/synergybusinessclubcalgary
-
Вихід згромадянства України допускається, якщо особа набула громадянство іншої держави або отримала документ, виданий уповноваженими органами іншої держави, про те, що громадянин України набуде її громадянство, якщо вийде з громадянства України. ЗАКОН УКРАЇНИ Про громадянство України