Канадський Марк Chat
-
Стрес, депресія та Канада це як добрий день сказати перехожому) ви красавчик що наважились на такий крок у своєму житті)
-
Доречі про волонтерство) це дуже круто, бо є шанс знайти гарних людей та роботу) я наприклад 2 роботи знайшов через волонтерство в різних сферах, головне не боятися знайомитися з іншими людьми і запитувати їх за роботу) можливо і вам пощастить як мені)
-
Я побував в 21 країні, то для мене Канада звичайна країна, нічим особо не краща за європейські, але нюанси є кругом, і в кожної країни вони свої) а так да, жити можна 😅 бухло правда дороговате, зато якість тішить😅
-
Я пропрацював) в кожної країни є свої плюси в алкоголі) вина Італії, Франції дуже смачні, але не для українців, так як ми любимо солодкі, або напів солодкі) а хто хоче гарно відпочити і побухати то Іспанія) непоганий алкоголь+ дешевий, ще й хамоном закусити можна 😅 тому й кажу що кругом по різному й з нюансами)
-
Може хоч так нерухомість подешевіє🤔
-
Дайте контакти будь ласка🙏🏻
-
Якщо говорити лише за Київ, то можна обрати варіанти і по бюджетніше ) а так ми поки в Канаді тоді потрібно просто завершувати те, що почали)