Канадський Марк Chat
-
Ну і швидкість залежить від програми, в тій же Альберті можна і швидше отримати. Наприклад Accelerated Tech Pathway, приймає досвід роботи не в Канаді, достатньо підтвердити 2 роки до Канади, мати офер на фулл тайм і строком на рік мінімум, і профіль express entry на 300+ балів.
-
А без вищої освіти набрати 300 мені можна було лише отримавши 11-12 на CELPIP =(
-
Ну хто зна, я наприклад рахував що для того щоб податись в Альберті на PNP треба мінімум рік досвіду і достатньо високий рівень англійської (десь 8 в середньому CELPIP). В Манітобі можна податись без 300 балів в express entry.
-
Ну і очікування 2 тижня чи пів року залежить від квот по тим чи іншим программам. Наприклад номінації по Accelerated Tech Pathway видали в 2023 тим хто подався до жовтня. По Alberta Opportunity Stream ніби тим хто подавався до липня, по rural stream там своя статистика. Кожен рік ці квоти різні і кількість заявок теж
-
Це так, але щоб податись потрібно 300 балів в express entry, що для мене доступно лише при умовах дуже високих оцінок по англійській, бо нема вищої освіти =( Або високих оцінок і року досвіду в Канаді
-
Тут є приблизні строки для Альберти
-
www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Так, я більше про Accelerated Tech Pathway дивився, якраз по спеціальності
-
Привіт всім Цікавить таке питання. Відкрила візу Cuaet в один із своїх паспортів(старого зразка), але термін закінчення цього паспорта на наступний рік . Але маю другий паспорт (біометричний)який дійсний до 2028 року. ЧИ можна якось подати анкету на зміну візи в інший паспорт ? НУ І ВІДПОВІДНО ПРОДОВЖИТИ ВОРК ПЕРМІТ? Якщо так ,то як це зробити ? Буду вдячна за підказку .
-
Привіт всім! В якої програми немає вимог до віку?
-
Болгары восхитились)
-
Хто саме в шоці? Українці? Чи декілька іноземців?)
-
🔥Вся сім'я головкома ЗСУ Сирського займає дуже патріотичну позицію, але по відношенню до… Росії Саме через це український воєначальник розірвав із ними зв'язки. «Правда» з'ясувала, що мати Сирського, Людмила, веде досить активне життя: співає у хорі та катається на лижах. Проте головне — це її громадянська позиція, адже жінка активно підтримує Росію. На її сторінці в соціальних мережах можна зустріти все: від побажання міцного здоров'я Путіну та захоплення Кадировим до жартів над канцлером ФРН Шольцем за постачання зброї для ЗСУ. Російським військовим Людмила висловлює виключно повагу, називаючи їх справжніми мужиками. Підпишись на ПРАВДУ