Канадський Марк Chat
-
Шахрайство капіталістів?😂
-
Якщо транзакції pending на кредитці то норм , так буває. Потім коли проведе остаточно дивіться, має лишитись одна. І там якщо що є кнопка поскаржитись на дублікат транзакції
-
Іване, не соромтесь, ( я не жартую ) сфоткайтесь хоча б з тим пікапом, що розлізсся, або хоч коротеньке відеозвернення про допомогу, де б ви були б у формі з побратимами, і бажано спочатку це викласти у ФБ, а потім сюди в ТГ, бо насправді дуже багато шахраїв зараз
-
Я Вас не заставляю допомагати. Втекли з України то вишиванки не надівайте. Я Вам скидаю свій квиток, а Ви будьласка свій паспорт коли і яким чином виїхали. Я на відмінну від Вас, перетнув кордон 03.22. можу підтвердити печаткою в паспорті. І не є диванним закордонним експертом. Дякую.... А чи водичка то пишіть своїм рідним...... Або приїдьте покажу....так би мовити екскурсію....
-
Знов емоції. Ні це ви прийшли до незнайомих людей в групу і просите грошей на невідому карточку. На емоції надавати не вийшло то давайте на відчуття провини. Вам вище написали більше фактів, фото поломаного авто. Фото бригади. Банка з чіткою сумою. Мене не потрібно заставляти допомагати там де люди збирають відкрито.