Канадський Марк Chat
-
Іване, не соромтесь, ( я не жартую ) сфоткайтесь хоча б з тим пікапом, що розлізсся, або хоч коротеньке відеозвернення про допомогу, де б ви були б у формі з побратимами, і бажано спочатку це викласти у ФБ, а потім сюди в ТГ, бо насправді дуже багато шахраїв зараз
-
Коли і за яких умов Ви виїхали.... Скиньте дані я попрошу мобіста і Вас запросим. Ви ж переживаєте за Україну чи не так???? Мені від Вас точно нічого не треба.... Розкажіть в групу яким чином Ви виїхали, коли перетнули кордон. Чемно сидимо чекаєм що буде далі? Може поверніться допомагайте особисто все пізнаєте в перший день, чи Ви не вмієте воювати? Може Ви не народжені для війни? Я б хотів особисто з Вами поспілкуватись,а краще зустрітись, бо таких "розумних" дуже багато. На привеликий жаль тому ми і не можем перемогти ворога. Я думаю групі буде інтересно побачити Вас, коли відповісте на мої запитання. І можете без крапок писати.
-
мені нічого, от вам порада: Іване, не соромтесь, ( я не жартую ) сфоткайтесь хоча б з тим пікапом, що розлізсся, або хоч коротеньке відеозвернення про допомогу, де б ви були б у формі з побратимами, і бажано спочатку це викласти у ФБ, а потім сюди в ТГ, бо насправді дуже багато шахраїв зараз
-
Підкажіть будь ласка, де шукати роботу на фермі, на яких сайтах, чи як це тут працює?
-
ЗБІР НА FPV-ДРОНИ, КОМПЛЕКТУЮЧІ ТА АНТЕНИ! По допомогу звертаються бійці групи аеророзвідки "КОМАНЧІ" 40-ої Окремої Артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта що наразі працюють на Купʼянському напрямку! Наразі необхідно придбати антену та комплектуючі взамін знищених, щоб мати можливість далі боронити країну. Також як завжди потреба в FPV-дронах! Загальний список збору наступний: ✅FPV дрони - 10 шт. ✅Передавач (TX) TBS CROSSFIRE 2 W - 1 шт. ✅Модуль ELRS Nano TX - 1 шт. ✅Вимірювач потужності сигналу ImmersionRC RF Power Meter v2 - 1 шт. ✅Зарядний пристрій ToolkitRC M6DAC (AC 200 Вт / 2* DC 350 Вт) - 1 шт. ✅Комплект - камера нічного бачення для авто + монітор - 1 шт. ✅Антени 5.8G - 20 шт. СУМА ЗБОРУ: 350 000 грн! 🔗Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/AEXcaXB3zt 💳Картка для збору: 5375 4112 0454 6100 💶PayPal: [email protected] ПЕРЕМОЖЕМО ЛИШЕ РАЗОМ! СЛАВА УКРАЇНІ! P.S. Інформацію про попередні збори та звіти можна знайти тут www.instagram.com/ascold.n/ От приклад гарного збору який принаймні в мене викликає довіру. Ніхто не вимагає паспортів військових квитків і тому подібне.
-
Та ніби є, жмакаєте на транзакцію і там буде Report issue. В причинах є дублі, але подавати можна після проведення.
-
Саме так. Висіти буде довго, в мене дублі висіли десь півтора - 2 тижня
-
Та хто його знає звідки беруться. В мене убер за 2 тижні 3 дублі зробив. А так все повернулось, просто довго висіли ну і потім дублі просто зникли.
-
По моєму досвіду убер також часто робить дублі, особливо коли ціна, яка була за поїздку спочатку, відрізняється від тої, що нарахувалась в результаті (наприклад через очікування, чи ще щось), різниця може бути в пару центів, але убер знімає ще раз, а перша транзакція відміняється, але це займає час. У випадку з українською карткою - до 14 днів.
-
заблокуйте його ж вже. то ж ясно шо шахрай-зек