Канадський Марк Chat
-
Привіт,чи хтось чув що по програмі CUAET не зараховується стаж роботи в Альберті,і нема можливісті податись по програмі Alberta Opportunity Stream
-
Напевно всі чули. Але чомусь не всі вірять. Мабуть , сподіваються на диво або якісь зміни
-
Поділіться інформацією , де таке знайшли
-
Дякую
-
Друзі, хто проходив медогляд до того як прилетів до Канади. Я знаю, краще це зробити в Європі, щоб в ворк перміті були всі доступні дозволи по здоров'ю. Хто полетів уже з медоглядом, відгукніться
-
Вітаю, спільното! Підкажіть наступну інформацію. Я заповнив аплікацію і вказав у ній старий не біометричний паспорт. Зараз у мене новий біо, яким чином його прив’язати до аплікації? Тому що 1 го вересня записаний здати біометричні дані і хочу вказати при обробці біометріі вже свіжий паспорт. Підкажіть як це найкраще зробити, та наперед вдячний за відповіді.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8 Сюди пишіть
-
Сидіти і постійно моніторити сайт. 22.08 було багато дат на вересень та жовтень, сайт погано працював (((
-
можно, мы на жовтень записались, но это прям надо сидеть, и понять как работает сайт что бы постоянно не заполнять эти... запросы.
-
Добрий день. У чаті є батьки котрі записували дітей у молодшу українську школу? Які документи потрібно для цього?
-
Також актуально!!!!
-
Доброго всім дня, можливо хтось володіє інформацією, чи потрібно робити ковід-тест для дитини 9 років?