Канадський Марк Chat
-
Скажіть може хто знає чи правда чи ні, мені сказали бо десь самі почули що з вересня вже не будуть приймати заяви на візи CUET,хто знає таку інформацію?
-
Не чула такого
-
Підскажіть будь ласка коли краще «ловити» місця на білметрію? А то вже який день сиджу шукаю ніяк не можу побачити ні одного вільного місця
-
Доброго вечора,можливо хтось стикався,з такою ситуацією....я громадянка України мій чоловік має другє громадянство,но має посвідку на постійне проживання в Україні,є двое дітєй.Здали заяву на біомерію разом,но чомусь надішла відповідь тільки для менє одної.Дякую)))
-
Чекайте,мій чоловік також з іншим громадянством і все отримав.
-
Відповіді не разом приходять
-
Дякую,через який час надійшла відповідь?😊
-
Ми робили ще у квітні,швидко приходило...
-
Дякую)))
-
Ні. До березня 2023 року!
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка в чому може бути проблема, завантажував файл і в doc, і в jpg, і в png, і в pdf, завжди одна й та сама помилка
-
Можливо назва не латиницею. Я додавав фото з телефонa в word і зберігав в pdf
-
Так, назва на укр, дякую, зараз попробую
-
Вийшло, дуже дякую)
-
Хто знає які є обмеження закону в плані зйому житла. Я планую їхати одразу всїєю сім'єю, а нас п'ятеро. Я, дружина и троє наших дівчат(всі шкільного віку). Яку мінімальне житло на таку сім'ю можна зняти згідно канадських законів? Можна нас селити в ванбедрум(тубедрум), чи одразу потрібно шукати на три кімнати?
Для початку не хотілося би не знайшовши роботи сильно втрачатися на житло.
-
Підкажіть ще будь ласка чи це нормально? Бо у відео по якому я заповнював такого не було)
-
Була і зникла анкета ?
-
Ні, я заповнив, мене там привітали, я вийшов з сторінки зайшов заново і там пише ось це
-
Нижче є ? Там де написано continue ….
-
А, є, не уважний я