Канадський Марк Chat
-
Зверху з’явиться тількі коли відправите
-
Дякую
-
Ні, забрати в любий день і час можна без черги
-
Добрий день! Хтось вклеював візу у Канаді?
-
Всім, привіт. Хто цікавиться машиною в гарному стані. Продаю. Нахожусь в Едмонтоні. Всім гарного вечора.
-
Добрий день, підскажіть чи є в Едмонтоні така послуга від червоного хреста аби жити в готелі два тижні?
-
Всім hello!
Маленька рекламка ✅
Якщо когось цікавлять посилки з України в Канаду не за всі гроші - пишіть мені 🙂 в телеграм
Ціна питання: 2000 грн. + максимум 250 злотих. (що по теперішньому курсу +- 2200грн.) (якщо ви вкажете страхування посилки 98 євро😏) Доставка морем, всередньому 2 місяці.
Моя посилка приїхала сьогодні, ніяких додаткових платежів не було, посилка майже 14 кг)
-
Звісно, що CUAET не є міграційної програмою. Це дозвіл на роботу на три роки. І якщо по закінченню цих 3 років ви не визначетесь з якоюсь діючою еміграційною програмою, не виконаєте її умови то вам прийдеться залишити Канаду. В Альберті не самі прості програми. Можливо треба розглянути інші провінції, наприклад Манітоба. Але є ще 2 новини.
- У вересні мають презентувати федеральну програму еміграції під CUAET.
- У листопаді змінюється класифікатор професій. Тому і вимоги до програм теж зміняться.
-
Привіт. Хто летів з Варшави або Німеччини до Канади з собакою +25 кг? Скільки ви платили за транспортування пса? Бо мені вицінили 9000 зл. В мене шок.
-
Всім привіт. Скільки буде коштувати страховка на авто у Вінніпезі якщо обміняти права на канадські? Стаж водіння в Україні 17років. Дякую за відповідь
-
-
Прийде окремо. На дітей чомусь довше. Хоча у нас навпаки