Канадський Марк Chat
-
Ахаха ні, звичайно) Цієї зп хватає, щоб оплатити житло та бєнз, грубо кажучи. У будь-якому випадку це додатковий заробіток для нашої родини, але так, сама б я не потягнула. Ми просто чекаємо на маля, тож не думаю, що саме час шукати нову канадську роботу, мене на неї не візьмуть)
-
Зп залежить від вашого досвіду, рамки дуже розмиті в іт. Складність залежить від проекту. Я працюю на фінтек напрямку з платіжними системами і це складно, багато відповідальності, бо за баги у проді ми платимо великі гроші. Нещодавно нам взяли тімліда нового, він пропрацював місяць і звільнився, бо просто не стягує і не розуміє як то працює. Так що тут також можна зробити акцент на досвіді, тестувати можна як щось легке, так і важке. Я працюю з Канади на українську компанію, тому віддалено. Мінус у тому, що 9 годин різниці у часі, тому я на роботі з 6 ранку кожного дня🥴
-
Та цікаво, але і стресово трохи, а стресу зараз вистачає( Насправді, я все частіше стикаюся з риторикою місцевих іт-гуру, що тестувальники тут не потрібні. Це ніяк не додає сміливості йти шукати роботу. Тому думаю над варіантами, чи вчити автоматизацію, чи йти у девопси. Поки є час вчитися, то треба вчитися)
-
Добрий день. У нас родина мама, тато, діти 18 та 5 років. Ніхто у родині не їздить автомобілем. Плануємо для проживання Калгарі або Едмонтон. За оглядами в Калгарі краще розвинений громадський транспорт, включаючи метро. Підкажіть, будь ласка, на скільки реально в Едмонтоні обійтися без своєї машини.
-
Мої більше місяця там,в принципі є автобуси яки за розкладом курсують,є метро...нормально. На своїй машині звісно скоріше й зручніше,але як що у вас тут машини не було,вам і там буде зручно.
-
Купуєте проїздний на місяць за 100 дол.і їздите скільки завгодно!