Канадський Марк Chat
-
Ще є якийсь додаток де ви задаєте куди треба їхати і вам виходять номери автобусів і час відправлення з зупинок. Мох дівчата у школу їздять так. Але на машині треба десь пів години,а на автобусах майже півтори
-
Можно звісно😊
-
Доброго дня.Маю таке питання. Іде процес заповнення анкети по програмі CUAET.Зупинились на питанні перетину кордону.Чи потрібно вписувати дати по перетину кордону по карті тимчасового побиту Польщі?Відміток не має в паспорті,тому всі дати в'їзду і виїзду не пам'ятаю.Чи мова іде тільки про візи?Будь ласка дайте відповідь,хто зустрічався з таким питанням і знає як правильно.Дякую. Всім гарного дня.
-
Перепрошую,додаток то гугл мапс виявляється,я не вірно зрозуміла.
-
Моя компанія не розробляє сайти, тому якоїсь статистики вам не підведу. Але зважаючи на сайти наших клієнтів, то можу сказати, що все залежить від рівня їхньої компанії. В кого є можливість вкладатися, і мати хоча б одного власного розробника універсала для підтримки свого сайту, то так і роблять. Більш мілкі бізнеси використовують CMS, зазвичай вордпрес чи друпал. Звичайно, у компаній гігантів свій власний штат розробників, сайти і тд
-
У мене дівчата в цій школі
-
Wanted to share this with you. pin.it/Xz0SHl0
-
Підкажіть які україномовні молодші школи є в Едмонтоні)