Канадський Марк Chat
-
Коли ви дзвоните до швидкої допомоги, то відразу висловлюєте свою політичну думку а після потребуєте допомоги?. Чи вам вважається що в цьому чаті ніхто окрім вас не розуміе стан речей в Україні? Ця група створена за ради допомоги . Але коли ви ,не хай і з добрими намірами , ведете між собою дискусії , то це тільки інформаційний мусор не інакше.
-
Війна і політика то різні теми, не плутай
-
Ну ти коли кажеш росіянину що ващі ракети там и танки вбивають купу дітей кожного дня, а він тобі відповідає що політикою не цікавиться, як тобі аналогія ?)
-
Чи якщо я розповім тут як мене русня грабувала и тягала по асфальту під автоматами, ти теж скажеш що тут на політичні теми ми не спілкуємось ?)
-
Я не знав що говорю із геніем думки
-
Дивись, можешь заспокоїтися, політики поруч немає, видихай, вона тобі тут не нашкодить)
-
Ти виражаєш дуже велику неповагу, ти себе показав у повній мірі погано
-
Ти ж закінчив, нащо далі загадками пишеш ?)
-
Я бачу провокатора у тобі, ти виражаєш дуже велику неповагу, та спамишь у чат свої, зрозумілі тількі тобі, цифри Адміністратори чату зроблять все без твоїх вказівок
-
Привіт, хто проходив медичне обстеження в Празі, підходить воно для Канади? Ще також цікаво чи вигідно його робити чи краще пройти вже в Канаді?
-
Диви, то що в тебе в голові - то не я, я тобі пишу тут, а не то що ти собі видумуєш