Канадський Марк Chat
-
Мені сказали, щоб швидше отримати еквівалент водійських прав Альберти, а не проходити весь довгий шлях, перше здаєте тест на знання правил. потім отримуєте права Учня (клас 7), з ним ви особисто не маєте права їздити за кермом, вам потрібний супроводжувач із класом full 5. Здаєте свої міжнародні права на перевірку (віддаєте і вони не повертаються). Через два тижні прийде карта водійських прав і потім приходите у офіс і вони кажуть який рівен ви можете отримати. Ну потім здаєте вождіння і отримуєте ваші права.
Із міжнародними ви матимете право їздити лише три місяці.
-
Медогляд підходить лише у тому випадку, якщо він пройдений у клініці чи у лікаря, які дозволені урядом Канади, шукати тут secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
Вигідніше здавати у Канаді. Люди пишуть, що здавали по 125 кад у якійсь клініці в Едмонтоні. Але ціну варто уточнювати особисто у клініці, у якій ви будете проходити медогляд, щоб не було сюрпризів.
-
так, воно вказана на тому сайті, але просто дехто говорив що не завжди підходило (вже в Канаді),тому і питаю, дякую!
-
Обстеження вимагається пройти саме в Канаді, ЕС не моє відношення до правил перебування в Канаді
-
Я рахувала, що нам на сім'ю: двоє дорослих і дитина в садочку треба 5-6к. Але то теоретично